ΥΠΕΡ ΜΙΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΑΣΣΕΤΑΙ Ο ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ

23:30 6/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Για ισχυρό μήνυμα ανατροπής σε Ελλάδα και Ευρώπη ότι οι λαοί δεν μπορούν να συμβιβαστούν με ένα μέλλον αναξιοπρέπειας, έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο μεγάλος κερδισμένος των σημερινών εκλογών.


Ο Αλέξης Τσίπρας

υπογράμμισε ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και ότι από αύριο θα επιδιώξει συνεννόηση με τις δυνάμεις της Αριστεράς.

Κάλεσε τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να κατανοήσει ότι η πολιτική λιτότητας υπέστη συντριπτική ήττα.

Ο λαός συνέχισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε εντολή για να ξημερώσει μια νέα μέρα στην πατρίδα χωρίς βάρβαρα μέτρα, αλλά με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη σε ένα δύσκολο δρόμο εξόδου από την κρίση.

«Ο λαός έδωσε εντολή για πολιτική και πολιτισμική αναγέννηση» συνέχισε και πρόσθεσε ότι «Οι υπογραφές των δύο κομμάτων στο μνημόνιο απονομιμοποιήθηκαν και τα κόμματα που υπέγραψαν το μνημόνιο είναι πλέον μειοψηφία».

Επιπλέον ο Αλέξης Τσίπρας, διαβεβαίωσε ότι «έχει πλήρη επίγνωση των δυσκολιών που περνά ο τόπος και της ευθύνης που ανατέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ».

Διευκρίνισε ωστόσο ότι η σημερινή επιτυχία δεν είναι επιβράβευση προσώπου αλλά πρότασης για μια αριστερή κυβέρνηση που με τη στήριξη του λαού «θα αποτρέψει την πορεία προς τη δυστυχία».

Ακόμη σχολίασε ότι την σημερινή εντολή που έλαβε την αντιλαμβάνεται και ως εντολή για ανασυγκρότηση και επανίδρυση μιας μεγάλης, ανοιχτής και δημοκρατικής αριστερής παράταξης.

«Κερδίσαμε τη μάχη όχι όμως και τον πόλεμο» κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης:

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα