ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ ΤΟΥ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ

Παραδόθηκε χθες το βράδυ στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ο ένας από τους τρεις καταζητούμενους για το μακελειό που έγινε την Παρασκευή στο Ροτάσι.

Ο 17 χρόνος που παραδόθηκε, εμφανίστηκε χωρίς να δώσει κάποιο όπλο ωστόσο φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός ήταν που σκότωσε τον συνομήλικό του μαχαιρώνοντάς τον δύο φορές, τη μια πισώπλατα. Αυτή η δεύτερη, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ήταν και η θανατηφόρα.

Το αιματηρό επεισόδιο ξεκίνησε σε αγροτική περιοχή, όταν μια ομάδα από 6 άτομα, μέλη οικογενειών που έχουν μεταξύ τους κτηματικές διαφορές συνεπλάκησαν. Ο καβγάς άναψε γρήγορα και

βγήκαν μαχαίρια καθώς και πιστόλια, με αποτέλεσμα το θάνατο του 17χρονου και τον τραυματισμό άλλων 3 ατόμων που μεταφέρθηκαν στα Νοσοκομεία του Ηρακλείου, Πανεπιστημιακό και Βενιζέλειο αντίστοιχα, και νοσηλεύονται έχοντας όμως διαφύγει τον κίνδυνο.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία αναζητεί ακόμα τον 44χρονο πατέρα του δράστη, αλλά και τον 24χρονο άνδρα της αδερφής του, ως εμπλεκόμενους στη δολοφονία.

ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα