Ξεκινά «Ανένδοτο» από την Κέρκυρα

Του Γιώργου Μελιγγώνη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, με το βλέμμα στραμμένο στο σαββατοκύριακο 14-15 Σεπτεμβρίου όπου επιδιώκει να κάνει μία εμφάνιση ως «εν αναμονή πρωθυπουργός» στη ΔΕΘ, ξεκινά περιοδείες ανά τη χώρα προκειμένου να «ζεστάνει» το αντικυβερνητικό κλίμα και την αντιπολιτευτική δραστηριότητα του κόμματός του.

Ο Αλέξης Τσίπρας

θα βρεθεί στην Κέρκυρα στις 22 του μηνός, δηλαδή μεθαύριο Πέμπτη και θα πραγματοποιήσει περιοδεία ως την Παρασκευή. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη θα περιοδεύσει στη Λευκίμμη και τις Αργυράδες, ενώ το μεσημέρι θα βρεθεί στο Ίσσο, που είναι περιοχή χαρακτηρισμένη ως Natura και έχει παραχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ για εκποίηση. Εκεί, θα συναντηθεί με τους φορείς προστασίας Ίσσου και θα τους ζητήσει να αντισταθούν στην ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση.

Παράλληλα, στις 8 το απόγευμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση, ξιφουλκώντας κατά της κυβέρνησης και ξεκινώντας τις πυκνές δημόσιες εμφανίσεις του.

Την Παρασκευή, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει δημοσιοποιηθεί από την Κουμουνδούρου, ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τα σωματεία των υπό απόλυση δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων, ενώ θα συναντηθεί και με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς της Κέρκυρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα