Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τη δολοφονία στη Δάφνη

22:21 7/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Σε βάρος των τεσσάρων κατηγορουμένων ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία και ληστεία και τους παρέπεμψε να απολογηθούν σε τακτικό ανακριτή από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία μέχρι την Πέμπτη. Παράλληλα, η οικογένεια του θύματος δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της Θέμη Σοφού, διεκδικεί την τιμωρία των υπευθύνων για τη δολοφονία του 30χρονου.

Το σκηνικό του εγκλήματος άρχισε να ξεκαθαρίζει όταν η αδελφή του θύματος εντόπισε στο σπίτι τους μία μαύρη ζακέτα που δεν ανήκε σε κανένα μέλος της οικογένειας. Λίγες μέρες

αργότερα ένας απρόσμενος μάρτυρας κατηγορίας ήρθε να ρίξει ακόμα περισσότερο φως στην υπόθεση. Οπως προκύπτει από τη δικογραφία η φίλη της βασικής κατηγορούμενης εμφανίστηκε στην Ασφάλεια και περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα της είχε εξομολογηθεί εκείνη δείχνοντας σαφώς προς την πλευρά των υπόπτων.

Εκείνο όμως, που έπαιξε καταλυτικό ρόλο ήταν η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των υπόπτων, που έβγαλε λαυράκι για τις αρχές. Στις μεταξύ τους συνομιλίες φέρονται να ανησυχούν μήπως τους πιάσουν φεύγοντας για τη Γερμανία, να ομολογούν το φόνο ,ενώ ο ένας εκ των βασικών κατηγορουμένων εμφανίζεται ιδιαίτερα ανήσυχος όχι για την αποτρόπιαη πράξη του, αλλά αν μετά από αυτή συνεχίζει να τον αγαπά η φίλη του.

Η αντίστροφη μέτρηση πλέον για τη σύλληψή τους είχε ξεκινήσει για τα καλά. Οι ίδιοι θεώρησαν ότι η υπόθεση μάλλον είχε κλείσει, αφού δεν ασχολούνταν και τα κανάλια. Ετσι ετοίμασαν τις αποσκευές τους και επέστρεψαν από τη Γερμανία. Μόνο που μόλις προσγειώθηκαν στην Αθήνα τους περίμεναν χειροπέδες…

Keywords
Τυχαία Θέματα