Βίαιη επίθεση των ΜΑΤ στον ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Μπάμπη Αγγουράκη (Video)

17:36 6/3/2014 - Πηγή: Matrix24

Ο κ. Αγγουράκης δέχθηκε την επίθεση των δυνάμεων καταστολής μαζί με συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και εργαζόμενους, που θέλησαν να περάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να κατευθυνθούν στο υπουργείο Οικονομικών στο πλαίσιο κινητοποίησης για την ανεργία.

«Είναι να τους λυπάται κανείς, δεν συνειδητοποιούν ότι, και αυτοί είναι εργαζόμενοι, πως θα βρεθούν στην ίδια μοίρα με τους 1,5 εκατομμύριο ανέργους», είπε στον ΣΚΑΪ για τους άνδρες των ΜΑΤ ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ,

προσθέτοντας πως το κόμμα του θα καταγγείλει όπου μπορεί την επίθεση.

«Οι αστυνομικοί δεν συζητάγανε καν, φέραν κι άλλες δυνάμεις, έστησαν μια κανονική επιχείρηση τρομοκράτησης στη λογική του αποφασίζουμε και διατάζουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αγγουράκης, ο οποίος εξαιτίας της επίθεσης μάτωσε στη μύτη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ καταδικάζει «την και προκλητική στάση της κυβέρνησης εναντίον της κινητοποίησης που πραγματοποίησαν σήμερα συνδικάτα, διεκδικώντας μέτρα προστασίας των ανέργων».

Καυτηριάζει τη στάση του υπουργείου Εργασίας, που «έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια» την προγραμματισμένη συνάντηση με αντιπροσωπεία των σωματείων στο υπουργείο Εργασίας και στηλιτεύει τη στάση της αστυνομίας, η οποία υλοποίησε «την αυταρχική απόφαση για απαγόρευση των διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας» και «επιτέθηκε στους ανέργους που επιχείρησαν να φτάσουν στο υπουργείο Οικονομικών για να συναντηθούν με κάποιον από την κυβέρνηση».

Το ΚΚΕ διαμηνύει ότι, ο αγώνας θα συνεχιστεί για την προστασία των ανέργων και όλων των εργαζομένων, «που πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική, ενάντια στον κυβερνητικό αυταρχισμό και την κοροϊδία».

Το βίντεο είναι από το newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα