ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ

Οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι συμφώνησαν να μη γίνουν απολύσεις στο Δημόσιο, αποκάλυψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Ο Ανδρέας Παπαδόπουλος υποστήριξε στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΝΕΤ ότι η μείωση του προσωπικού κατά 150.000 άτομα, που έχει συμφωνηθεί με την τρόικα, θα επιτευχθεί με το πάγωμα των

προσλήψεων και τη συνταξιοδότηση υπαλλήλων. Εκτίμησε ότι η τρόικα δεν θα έχει αντιρρήσεις, λέγοντας πως «θα πάρει τα μηνύματα». Όπως διευκρίνισε: «Το βασικό που ήθελε η τρόικα είναι να υπάρξει μια κυβέρνηση που θα έχει μια συνοχή, θα είναι βιώσιμη, όσο το δυνατόν ευρύτερης αποδοχής. Εκτιμάμε ότι αν δει και η τρόικα ότι υπάρχει μια τέτοια κυβέρνηση, ότι κι εκείνη θα αλλάξει στάση σε μια σειρά κομβικά ζητήματα».

Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, ότι δεν πρόκειται να γίνουν ουσιαστικές αλλαγές στο Μνημόνιο, ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ ισχυρίστηκε πως «υπάρχουν και άτυπες ενημερώσεις από συνεργάτες του κ. Γιούνκερ που κάνουν λόγο ότι το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η διαδικασία της αναθεώρησης όρων του μνημονίου».

Keywords
Τυχαία Θέματα