Βασιλικό λάδι στη Νέα Δημοκρατία

Η βουλευτής Ιωαννίνων Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου θα αναλάβει, εφεξής, να «προσωποποιεί» τις ανακοινώσεις του κόμματος, παρά το γεγονός ότι κάποιοι εντός κόμματος, μεταξύ των οποίων μαθαίνω και ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, δεν ήταν ιδιαίτερα θερμοί στο ενδεχόμενο ορισμού νέου εκπροσώπου.

Η κ. Ασημακοπούλου, που εξελέγη βουλευτής τον περασμένο Ιούνιο, έχει πάντως μία ενδιαφέρουσα ιστορία που δεν αφορά τις σπουδές της ή την εργασία της στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά το παρελθόν. Μάλιστα, η ιστορία της είναι… βασιλική καθώς, όπως η ίδια δεν κρύβει, νονός της είναι ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Γλυξμπουργκ

και η Άννα – Μαρία. Μάλιστα, το πρώην βασιλικό ζεύγος έχει στο παρελθόν επισκεφθεί την οικία Ασημακοπούλου στα Ιωάννινα ενώ και πριν από λίγες εβδομάδες, με αφορμή τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, η κ. Ασημακοπούλου βρέθηκε στο πλάι του ζεύγους κατά την επίσκεψή του στην πόλη. Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει η εφημερίδα Πρωϊνός Λόγος των Ιωαννίνων (25/2/2013), στην «βασιλική» επίσκεψη «το «παρών» έδωσαν μέλη φιλοβασιλικών ενώσεων της περιοχής, υπό τον Πρόεδρό τους Γ. Τόσκα, η βουλευτής Ν.Δ. Ιωαννίνων Άννα Ασημακοπούλου , όπως και ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Λευτέρης Καλογιάννης».

Keywords
Αναζητήσεις
vasiliko ladi
Τυχαία Θέματα