Βάσεις πρόκρισης θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει στην άκρη την Ελλάδα και τις εγχώριες παρουσίες του και επικεντρώνεται πλέον στο Europa League και δη στην αποψινή εντός έδρας (20:00) αναμέτρηση με τη Μπενφίκα για τη φάση των 32 της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος έχασε το τρένο της Ελλάδας, μετρά τέσσερις σερί εκτός έδρας ήττες

και προβληματίζει με την εικόνα που παρουσιάζει, ωστόσο όλα αυτά πηγαίνουν στην άκρη γιατί εδώ… είναι Ευρώπη.

Ο Στέφενς και οι ποδοσφαιριστές δείχνουν αποφασισμένοι, στην κατάμεστη Τούμπα, να κάνουν μία καλή εμφάνιση και να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα όχι μόνο για να κλείσουν την κακή παρένθεση, αλλά για να κάνουν το πρώτο βήμα, ενόψει ρεβάνς, για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μπενφίκα μόνο εύκολη δεν είναι και αυτό το έδειξε ξεκάθαρα στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Champions League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χουμπ Στέφενς θα έχει αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ προσανατολίζεται στο 4-3-3, θέλοντας να χτυπήσει τους Πορτογάλους στα πλάγια.

Στο τέρμα θα είναι ο Γλύκος. Στην άμυνα θα είναι οι Κίτσιου, Κατσουράνης, Τζαβελλας και Λίνο, ενώ στη μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Κάτσε, Μαντούρο και Λάζαρ. Στην επίθεση Λούκας και Κλάους Αθανασιάδης είναι οι σίγουροι, ενώ μία θέση παίζει ανάμεσα σε Στοχ και Νίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα