Τσιστιακόφ: Δεν έρχονται «βαριά» ονόματα στην Ελλάδα

Ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ όρισε επίσης ως βασικούς στόχους της σεζόν την κατάκτηση του Κυπέλλου και την κατάληψη της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τόνισε:

«Η ομάδα έχει δυνατότητες. Τα μέσα ενημέρωσης έχουν δημιουργήσει τεράστιες προσδοκίες, ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν είναι βιομηχανία ονείρων. Το ποδόσφαιρο απαιτεί προσεκτική και σκληρή δουλειά. Το ποδόσφαιρο απεχθάνεται την επίδειξη πλούτου, την ασυνέπεια και τις συναισθηματικές αποφάσεις. Για αυτό θα συμβούλευα τους φίλους του ΠΑΟΚ να μην περιμένουν

κάθε φορά που θα ανοίξουν την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο ή μια εφημερίδα να δουν, να ακούσουν ή να διαβάσουν για κάποια μεγάλη μεταγραφή. Δεν ψάχνουμε διάσημους παίκτες.

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναζητούμε ουσιαστική ενίσχυση, χωρίς να έχουμε διάθεση να πετάξουμε τα χρήματά μας και να βγούμε εκτός προϋπολογισμού. Φυσικά και θα θέλαμε έναν ποδοσφαιριστή που και χρήσιμος είναι και έχει “βαρύ” όνομα, ωστόσο ήταν αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση την περίοδο αυτή κι έτσι αποφασίσαμε να μην πιέσουμε καταστάσεις.

Σκοπός μας είναι να ενισχυθεί η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ιδιαίτερα στην επιθετική γραμμή.Πρέπει να αποφασίσουμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε να παίζει η ομάδα και να χαράξουμε μια στρατηγική βάσει της οποίας θα συνεχίσουμε το χτίσιμο κι έτσι θα ξέρουμε τι τύπου ποδοσφαιριστές χρειαζόμαστε σε κάθε θέση. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας, μια δουλειά απαραίτητη για το μέλλον του συλλόγου.

Κλείνοντας θα πρέπει να τονίσω ότι ο μεγαλομέτοχος και η διοίκηση έχουν εμπιστοσύνη στους παίκτες και στον προπονητή ότι μπορούν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας καθώς και στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσιστιακόφ, Ελλάδα,tsistiakof, ellada