Τρικυμία στην Κουμουνδούρου για Καρυπίδη

19:31 5/2/2014 - Πηγή: Matrix24

Παρότι ο σκεπτικισμός στο εσωτερικό του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την υποψηφιότητα Καρυπίδη κλιμακώνεται, η Κουμουνδούρου συνεχίζει να προσφέρει στήριξη στον κοζανίτη δημοσιογράφο. Μάλιστα, πριν λίγο, ο Αλέξης Τσίπρας ήταν έτοιμος, σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, να μεταβεί ο ίδιος στην Κοζάνη, αλλά λόγω της αναταραχής που επικρατεί στο εσωτερικό του κόμματος

-και της πλειοψηφίας- κρίθηκε… φρόνιμο να μην προκαταλάβει ο Αλέξης Τσίπρας τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας.

Έτσι, αύριο στην Κοζάνη θα βρεθεί το δίδυμο Πουλάκη-Βίτσα, προκειμένου να διαβουλευθούν με τις τοπικές οργανώσεις και να στηρίξουν την υποψηφιότητα Καρυπίδη.

Διασπασμένοι οι «προεδρικοί»

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στις 4 το απόγευμα, δεν αναβλήθηκε μόνον εξαιτίας της επίσκεψης Τσίπρα στην Κεφαλλονιά. Αντιθέτως, η αναβολή της συνεδρίασης κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς επικρατεί σοβαρή διχοστασία στους κόλπους των «προεδρικών». Μ’ άλλα λόγια, εκτός της «Αριστερής Πλατφόρμας» του Παναγιώτη Λαφαζάνη, την αντικατάσταση της υποψηφιότητας Καρυπίδη ζητούν η «Αριστερή Ενότητα» -ακόμη και στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα