«ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ» ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Την παρενόχληση των μουσουλμάνων δημοτών, την ώρα της προσευχής, από «ομάδα “μηχανοκίνητων” ακραίων στοιχείων» καταγγέλλει ο δήμαρχος Τοπείρου Ξάνθης, Στυλιανός Χατζηευαγγέλου. 

«Για εμάς, που τόσα χρόνια στην περιοχή μας έχουμε με κόπο κατακτήσει την ισονομία και την ισοπολιτεία όλων των δημοτών μας, ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής, είναι αδιανόητο να αφήσουμε το γεγονός να περάσει ασχολίαστο», αναφέρει στη δήλωσή του. «Είναι επίσης απαράδεκτο να εμποδίζονται συνδημότες μας στην τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων και να συμβαίνουν αυτές οι απρόκλητες και επικίνδυνες ενέργειες,

που αποσκοπούν στον εκφοβισμό και την στοχοποίησή τους», πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι αυτές οι συμπεριφορές δεν θα περάσουν. «Προειδοποιούμε αυτή τη μικρή ομάδα των επικίνδυνων, ανεγκέφαλων τραμπούκων, ότι στα σχέδιά τους θα μας βρουν αποφασιστικά αντιμέτωπους», τόνισε ο δήμαρχος και έστειλε μήνυμα στους δημότες που ανήκουν στη μειονότητα ότι οι δημοτικές αρχές βρίσκονται δίπλα τους. «Να είναι απόλυτα σίγουροι ότι η ζωή τους στο Δήμο μας θα συνεχιστεί με την ίδια ηρεμία, ελευθερία και ασφάλεια, όπως συνέβαινε και μέχρι σήμερα», κατέληξε στη δήλωσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα