ΤΟ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙ» ΠΡΙΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

18:00 7/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Τη δύναμη του διαδικτύου βλέπουμε για ακόμα μια φορά. Ένας φωτογράφος απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο μετά τη σύλληψή του στο Μανχάταν στις 16 Αυγούστου. Συμμετείχε σε διαγωνισμό, αλλά χρειάζεται τη συγκατάθεσή τους για να περάσει στην τελική φάση.

Ο λόγος για το φωτογράφο Μο Γκέλμπερ από το Μπρούκλιν, ο οποίος έστειλε τη συγκεκριμένη φωτογραφία με τίτλο «Last Kiss» σε ένα διαγωνισμό του διάσημου σκηνοθέτη Ρον Χάουαρντ.

Η συμμετοχή του πέρασε στον τελικό, ωστόσο απαιτείται η συγκατάθεση των

πρωταγωνιστών για να συνεχίσει.

Ο Γκέλμπερ δεν απογοητεύτηκε ανάρτησε στο internet τη φωτογραφία και ζήτησε από όποιον γνωρίζει την ταυτότητά του των εικονιζόμενων να τον βοηθήσει. Χιλιάδες χρήστες συγκινήθηκαν και άρχισαν να ανεβάζουν τη φωτογραφία στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Αποτελεσματικός τρόπος, αφού χθες η εικονιζόμενη Αλέξις Κρεκ, 28 χρονών, επικοινώνησε μαζί του για να του πει ότι αυτή μαζί με το φίλο της είναι το ζευγάρι με τις χειροπέδες.

Μάλιστα όπως του αποκάλυψε συνελήφθησαν την ώρα που έκαναν γκράφιτι στον τοίχο ενός διάσημου Club στο Μανχάταν.

Η ίδια αφέθηκε ελεύθερη διότι ήταν η πρώτη φορά που συνελήφθη, αλλά ο 26χρονος φίλος της, την ταυτότητα του οποίου δεν αποκάλυψε, είναι καλλιτέχνης του γκράφιτι και επειδή έχει συλληφθεί πολλές φορές, παραμένει ακόμα κρατούμενος.

Και αυτός είναι ο όρος της, να αφεθεί ελεύθερος ο φίλος της, ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή της για τη φωτογραφία. Και ο Γκέλμπερ έχει μόλις μία μέρα καιρό για να πείσει τις αρχές, αφού λήγει η προθεσμία συμμετοχής στον τελικό του διαγωνισμού… Λέτε να τα καταφέρει;

Keywords
Τυχαία Θέματα