Το ντοκιμαντέρ γιορτάζει στη Θεσσαλονίκη

Μέσα από ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει ταινίες τεκμηρίωσης από όλο τον κόσμο, καθώς και παράλληλες δράσεις- ανοιχτές συζητήσεις, ομιλίες, masterclass, έκθεση – το Φεστιβάλ φιλοδοξεί να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει το κοινό, γύρω από κρίσιμες θεματικές που απαιτούν την κριτική στάση και την ενεργή συμμετοχή του.

Φέτος, το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του

21ου Αιώνα συμπληρώνει 15 χρόνια ζωής και γιορτάζει πανηγυρικά την τέχνη του ντοκιμαντέρ παρουσιάζοντας το επετειακό αφιέρωμα 15 χρόνια Φεστιβάλ. Μια συναρπαστική διαδρομή», με ταινίες που χαρακτήρισαν το θεσμό από τη γέννησή του έως σήμερα. Επίσης, η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιήσει αφιέρωμα στον χιλιανό ντοκιμαντερίστα Πατρίσιο Γκουσμάν, έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του είδους παγκοσμίως, ο οποίος θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να μοιραστεί τις ταινίες του με το κοινό.

Δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ

INFO: Κινηματογράφος Παύλος Ζάννας (Πλατεία Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη, 2310 378400), Κινηματογράφος Ολύμπιον (Πλατεία Αριστοτέλους 10, Θεσσαλονίκη, 2310 378400), Αίθουσα Σταύρος Τορνές (Αποθήκη 1, Λιμάνι), Αίθουσα Τζον Κασσαβέτης (Aποθήκη 1, Λιμάνι). Εκδοτήρια εισιτηρίων: Πλατεία Αριστοτέλους & Λιμάνι. On-line πωλήσεις: www.filmfestival.gr/tickets. Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 10:00-24:00. Τιμή εισιτηρίου: 4 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα