Το μήνυμα Μαζιώτη-Ρούπα για τη Χρυσή Αυγή

Ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφός του Πόλα Ρούπα, που παραμένουν άφαντοι, με ένα κείμενο τους στο διαδικτυακό τόπο Indymedia αναφέρονται στις εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.

Κάνουν λόγο για την «πρώτη δολοφονία των φασιστών μετά την χούντα των συνταγματαρχών» και επικρίνουν τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά

για κάλυψη της δράσης της Χρυσής Αυγής και μελλοντικής συνεργασίας μαζί της, πριν από τη δολοφονία του Φύσσα.

Μεταξύ άλλων σημειώνουν ότι, «τον φασισμό στην σύγχρονη Ελλάδα τον γέννησε και τον εξέθρεψε το ίδιο το κεφάλαιο και στον πολιτικό του φορέα, τη Χρυσή Αυγή, είδε τη νέα και άφθαρτη πολιτική εφεδρεία που θα το στήριζε όταν θα χρεοκοπούσαν τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα. Το ίδιο το σύστημα που την ανέδειξε, το ίδιο και την καρατόμησε από τη στιγμή που ήταν αδύνατο πλέον να συγκαλύψει το ναζιστικό και βαθιά εγκληματικό της χαρακτήρα και η κοινωνική απαίτηση για αντιμετώπιση του φασισμού έγινε απειλητική για το ίδιο το καθεστώς. Γιατί ήταν τόσο απροκάλυπτη τόσο καιρό η συγκάλυψη, η στήριξη ακόμα και η βοήθεια προς τους νεοναζί από την οικονομική και πολιτική εξουσία, που μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και όλα όσα αυτή έφερε στην επιφάνεια, κατέστησε αναπόφευκτη την ανάγκη για την καρατόμηση της Χρυσής Αυγής, αφού υπονομευόταν η κυβερνητική σταθερότητα και εξουσία. Αν δεν έδινε την εντολή ο Σαμαράς να χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή, θα κατέληγε και ο ίδιος στον κάδο των αχρήστων του συστήματος».

Πάντως οι δύο αντιεξουσιαστές στο μήνυμά τους δεν προαναγγέλλουν κάποια ενέργεια.

Διαβάστε όλο το κείμενο εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα