ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΤΟΥ ΤΡΑΒΟΛΤΑ ΠΑΕΙ …ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

14:30 9/5/2012 - Πηγή: Matrix24

Και δεύτερος μασέρ, ο οποίος διατήρησε την ανωνυμία του, θα συμμετάσχει στην αγωγή που κατατέθηκε από συνάδελφό του σε δικαστήριο του Λος Άντζελες ζητώντας αποζημίωση δύο εκατομμυρίων δολαρίων από τον Τζον Τραβόλτα για σεξουαλική παρενόχληση. 

Οι δύο μασέρ κατηγορούν τον Τζον Τραβόλτα ότι τους παρενόχλησε σεξουαλικά δύο φορές στις ιδιωτικές συνεδρίες μασάζ που του έκαναν, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν χθες. Ο δεύτερος ενάγων, κάτοικος της Τζόρτζια, αναφέρεται ως Τζον Ντόου Ν.2 στα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του πρακτορείου Reuters. Ισχυρίζεται ότι ο Τραβόλτα τον άγγιξε στα πόδια και στα γεννητικά όργανα και επιχείρησε να έχει μαζί του σεξουαλική επαφή μέσα στο δωμάτιο του ηθοποιού σε ξενοδοχείο της Ατλάντα, στις 28 Ιανουαρίου του 2012.

Οι κατηγορίες αυτές συμπίπτουν με εκείνες ενός άλλου μασέρ, του αποκαλούμενου Τζον Ντόου Ν.1, κατοίκου του Τέξας, ο οποίος ήταν ο πρώτος που κατέθεσε την αγωγή κατά του Τραβόλτα την περασμένη εβδομάδα, κατηγορώντας τον για σεξουαλική επίθεση στη διάρκεια μασάζ σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς στις 16 Ιανουαρίου.

«Αυτός ο δεύτερος ”ανώνυμος” ισχυρισμός είναι το ίδιο παράλογος και γελοίος με τον πρώτο», είπε ο δικηγόρος Μάρτιν Σίνγκερ που εκπροσωπεί τον ηθοποιό. Ο εκπρόσωπος του Τραβόλτα χαρακτήρισε την αγωγή «απόλυτη μυθοπλασία και ψέμα». Ο δικηγόρος των εναγομένων, ο Οκόρι Οκορόκα, είπε στο Reuters ότι από τότε που κατατέθηκε η πρώτη αγωγή την περασμένη εβδομάδα, έχουν προσέλθει και άλλα «θύματα» με ανάλογες καταγγελίες. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι δύο άνδρες δεν κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία φοβούμενοι ότι δεν θα τους πιστέψουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα