ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΙ ΒΑΘΜΟΙ

Στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι. Διαβάστε για τα εξεταστικά κέντρα, αλλά και χρήσιμες πληροφορίες. Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας -όπως όλα δείχνουν- θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των υποψηφίων των Πανελλαδικών εξετάσεων. 

Μέχρι τώρα όπως προκύπτει και από τη βαθμολόγηση της πλειονότητας των γραπτών, η αποτυχία που σημειώθηκε τόσο στη Φυσική όσο και στα Μαθηματικά αναμένεται να οδηγήσει σε πτώση των βάσεων εισαγωγής για Πολυτεχνεία,

ιατρικές και φυσικομαθηματικές σχολές. Απ’ την άλλη, ανοδικά αναμένεται να κινηθούν οι βάσεις των νομικών και κοινωνικών επιστήμων.

Εντωμεταξύ, στον Έλεγχο Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων εξετάζονται σήμερα όσοι υποψήφιοι επιθυμούν την εισαγωγή τους στα τμήματα Μουσικών Σπουδών και Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης.

Η εξέταση του μαθήματος ξεκινά στις 09:00, ενώ οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στην αίθουσα το αργότερο μέχρι τις 8:30 π.μ.. Η διάρκεια εξέτασης του μαθήματος είναι 20 λεπτά. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζομένου.

Το μάθημα εξετάζεται μόνο σε κέντρα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Ειδικότερα, στην πρωτεύουσα θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των γεωγραφικών περιφερειών Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Κρήτης, Νήσων Ιονίου και Αιγαίου Πελάγους, Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα εξεταστούν οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση σε Λύκεια των γεωγραφικών περιφερειών Θεσσαλίας, Μακεδονίας και Θράκης.

Στην Αθήνα οι εξετάσεις θα διενεργηθούν:

1. Στο Ε.Κ. του 5ου Γενικού Λυκείου Ν. Ιωνίας (οδός Εμμ. Παππά 6 & Φιλελλήνων – Ν. Ιωνία) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και ΚΟΤ.

2. Στο Ε.Κ. του 6ου Γενικού Λυκείου Αιγάλεω (οδός Μίνωος & Προόδου 1 – Αιγάλεω) όσοι το επώνυμό τους αρχίζει από ΚΟΥ μέxρι και Ω.

Στη Θεσσαλονίκη όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο Ε.Κ. του 2ου Γενικού Λυκείου Νεάπολης (Στρ. Στρεμπενιώτη – Νεάπολη).

Υπενθυμίζεται ότι «τρέχει» η διαδικασία υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων, μέσω της ιστοσελίδας http://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx. Η προθεσμία λήγει στις 5 Ιουλίου.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα μπορούν να παραλαμβάνουν το password που είναι απαραίτητο για την υποβολή του μηχανογραφικού, από τα λύκειά τους, μέχρι τις 22 Ιουνίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα