Την διαγραφή του Στάθη Παναγούλη ζητά ο Σίμος Κεδίκογλου από τον Αλέξη Τσίπρα

Έτσι, στον πόλεμο ανακοινώσεων, που έχει ξεκινήσει από το μεσημέρι, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου καλεί τον Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει άμεσα τον Στάθη Παναγούλη, γιατί διαφορετικά θα «είναι βαριά υπόλογος απέναντι στην ελληνική κοινωνία».

Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ από την πλευρά του υπογραμμίζει ότι «ούτε ως λεκτική υπερβολή δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά από

τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ , τα όσα δήλωσε ο βουλευτής του κόμματος Στάθης Παναγούλης» και προσθέτει: «Όσον αφορά τις υποδείξεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ας τις υποβάλει προς τον αρχηγό του προτείνοντάς του τη διαγραφή του υπεύθυνου του προεκλογικού αγώνα βόρειας Ελλάδας κ. Ψωμιάδη όταν αποκαλούσε την φασιστική Χρυσή Αυγή ως αδελφό κόμμα». Σε μια αποστροφή, στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ σημειώνει: «Εμείς το πατριωτικό μας καθήκον το γνωρίζουμε και το υπηρετούμε , αυτοί το έγκλημά τους εις βάρος του λαού το έχουν συνειδητοποιήσει;».

Επιμένοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναταπάντησε: «Για όσους δεν κατάλαβαν, τα όσα είπε ο κ. Παναγούλης δεν είναι απλά λεκτικές υπερβολές. Είναι κάτι πολύ σοβαρότερο: Ο φόβος να διαγράψει τον κ. Παναγούλη κάνει τον κ. Τσίπρα να προσθέσει και μια 13η συνιστώσα στον ΣΥΡΙΖΑ, αυτή που προωθεί εμφύλιο πόλεμο».

Keywords
Τυχαία Θέματα