ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ FRINGE ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ

Καταμεσής της δεύτερης εβδομάδας του Fringe στην καυτή Αθήνα, με πέντε ευρώ στους κλειστούς χώρους, και δωρεάν στους ανοιχτούς, γλιτώνεις από τα άγχη και τις έννοιες. Οι Αθηναίοι δεν έχουν αφήσει ακόμη την πόλη και προσπαθώντας να διώξουν τις σκοτούρες του χειμώνα της κρίσης βρίσκονται παντού στο Fringe.

Της Χαράς Ιωάννου

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ
Βικτώρια Ταγκούλη
Πιάνο-Φωνή
Βρυσάκι
21.00
Ελάτε

απόψε να σας δείξουμε το Βρυσάκι κάτω απ’ το φεγγαρόφωτο. Τ’ άστρα κυρίαρχα από πάνω θα σας λούζουν με το φως τους και θα ‘χουμε φροντίσει να είναι το φεγγάρι ακριβώς εκεί όπου το θέλετε. Βρυσάκι είναι, το λατρεύετε όλοι. Η Ακρόπολη πίσω ακαταμάχητη με τα νυχτερινά της εφέ και τα μυστικά της σας γνέφει «εδώ είμαι, δεν αποσύρομαι».
Love love
Αγάπη αγάπη!
Αν είστε απ΄τους προνομιούχους που θα βρουν θέση, η Edith Piaf που τ΄όνομά της ήταν πρώτο στην γκάμα του Moulain Rouge το ’44, και το 2012 είναι στο Βρυσάκι, μέσω της Βικτώριας Ταγκούλη, θα σας πει το μυστικό της. «Μικρέ μου» είχε πει στον Yves Montant –«όταν τραγουδάς να στοχεύεις κατευθείαν στην καρδιά». Κατευθείαν στην καρδιά σας στοχεύουν οι Leonard Kohen, Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Tiger Lilies, με πιάνο και κιθάρα. Δόξα τω θεώ η ζωή είναι ωραία.
Επί Κολωνώ
Armani Studio
“A star is born”
21.30
Πώς πάνε τα πράγματα; Θετική ψυχολογία; Τα μυστήρια των συναισθηματικών διαταραχών, κάποιοι υποστηρίζουν ότι μπορεί να σας δώσουν ένα μικρόφωνο στο χέρι, να σας ανεβάσουν στο πάλκο, και να είστε «star». Οπωσδήποτε το ΄χουμε το πακέτο. Αλήθεια; Ψέματα; Πηγαίνετε εκεί, δεν ξέρει κανείς ποτέ τι γίνεται.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ
Περικλέους Επιτάφιος
Θουκυδίδου ΙΙ 34-36
Αργυρώ Λογαρά – Άγγελος Χατζάς
Δημόσιο Σήμα – Ύψωμα δίπλα στον Αρχαιολογικό χώρο επί της οδού Λεωνίδου, ανάμεσα στον πεζόδρομο Σαλαμίνος και της οδού Πλατιαών.
Ο Θουκυδίδης στον Κεραμεικό, όχι εξόριστος για εμάς, στο καλύτερο κείμενό του στον Επιτάφιο του Περικλή. Πολύ σπουδαία παράσταση-κάποιοι τολμούν τα ιερά και τα όσια.
Επί Κολωνώ
Yota Baron / Flamenco
22.00
Αίγλη Ζαππείου
Donacello/ jazz, tango
20.00
Εδώ βρίσκουμε το μεγάλο θέμα έρωτας και πάθος. Ο χορός, το flamenco, το tango, το φάρμακο του έρωτα; Ένταση ή εξιδανίκευση της έντασης;
Πολυχώρος Πολιτισμού Vault
Άνω τελεία «Τ’ όνομά μου είναι…»
21.00
«Θέλεις να πλησιάσουμε ο ένας τον άλλο διασχίζοντας τις ατελείωτες αίθουσες, τα αστέρια βήμα με βήμα, εικόνα με την εικόνα;». Μία κατασκευή εγκλωβιστική και ανακουφιστική μαζί, ακριβώς όπως ο εαυτός μας. Έχει βάση το βιβλίο «ο καθρέφτης μες τον καθρέφτη» του Michael Ende.
Παρασπονδή (Duet Version)
Ανδρέας Πασσιάς
22.00
Η Εικαστική performance «Παρασπονδή» (Duet Version) είναι βασισμένη στη σόλο performance για μία γυναίκα, που παρουσιάστηκε το 2012 στον Κινητήρα, και έχει ως άξονα τις σπονδές/χοές, σε μια ενσωματωμένη σύγχρονη ερμηνεία.

ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ
Βρυσάκι
Lana Eidi / Folk, Indie, jazz
Όσοι

Keywords
Τυχαία Θέματα