Τί γυρεύει ο Άη Βασίλης στη Συγγρού

Η κατάσταση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει πραγματικά ξεφύγει και, πλέον, τα «θερμά» επεισόδια είναι καθημερινά και… εφ’ όλης της ύλης. Ακόμη και για τη… Βίλα Αμαλία. Την αρχή έκανε η νεολαία ΣΥΝ, η οποία, επιτιθέμενη στην κυβέρνηση, την κατηγόρησε ότι επιστρέφει «χάρες» στη Χρυσή Αυγή που καταψήφισε μαζί με τους τρεις κυβερνητικούς εταίρους την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διαλεύκανση του σκανδάλου με τη λίστα

Λαγκάρντ. Η ΝΔ απάντησε σε πολύ σκληρό ύφος, κάνοντας λόγο για «κουκουλοφόρους» της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ που «κλαψουρίζουν» επειδή η ΕΛΑΣ εφάρμοσε το νόμο και «εξουδετέρωσε το στρατηγείο τους, τη βίλα Αμαλία».
Στην αντιπαράθεση έλαβε μέρος και το γραφείο τύπου του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που ανέφερε ότι «είναι να απορεί κανείς για το πώς ένας χώρος κατασκευής χιλιάδων εμπρηστικών μηχανισμών “μολότοφ” περιγράφεται σαν… “κοινωνικός χώρος”».
«Να ευχηθούμε ο Άγιος Βασίλης να φέρει λίγη περισσότερη σοβαρότητα και έμπνευση στα γραφεία Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, που θεωρούν ότι με εμφυλιοπολεμικού κλίματος ανακοινώσεις θα κατορθώσουν να ξεχάσει η κοινωνία, έστω και λίγο, τις συνέπειες της μνημονιακής βαρβαρότητας, καθώς και να κρύψουν την κοινωνική τους απομόνωση», απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιώντας μία… ρελάνς πρωτοτυπίας και ευρηματικότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα