Θρήνος για το χαμό του κωπηλάτη Στρατή Αλεξίδη

14:29 8/7/2013 - Πηγή: Matrix24

Ο πρώην πρωταθλητής «έφυγε» επίσης από καλπάζουσα μορφή λευχαιμίας, μετά από νοσηλεία 10 ημερών σε νοσοκομείο της Νορβηγίας, χώρα καταγωγής της μητέρας του.

Ο Αλεξίδης, που είχε συμμετοχές με τα ελληνικά χρώματα σε αρκετές διοργανώσεις αλλά από το 2009 είχε σταματήσει την αθλητική δραστηριότητά του ασχολούμενος με την προπονητική.

Στην είδηση του θανάτου, η Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον ξαφνικό και τόσο άδικο χαμό του

αθλητή της κωπηλασίας Στρατή Αλεξίδη σε ηλικία μόλις 26 ετών.

Ο Στρατής Αλεξίδης, αθλητής του ΝΑΣ Αίολου Παμφίλων Μυτιλήνης απ΄όπου και η καταγωγή του καθώς και του Ομίλου Ερετών, είχε αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είχε διακριθεί στους διεθνείς στίβους την περίοδο 2003-2006. Στο ενεργητικό του είχε πολλές πανελλήνιες νίκες με τους συλλόγους που αγωνίστηκε.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΟΦΝΣ και όλη η κωπηλατική οικογένεια απευθύνουν τα θερμά συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του άτυχου αθλητή και τους οικείους του. Καλό ταξίδι Στρατή!»

Keywords
Τυχαία Θέματα