Τα πόθεν έσχες των πρώην πρωθυπουργών

Κώστας Καραμανλής

Βουλευτικές απολαβές: 80.682,51 ευρώ

Άλλες πηγές: 147.136,73 ευρώ.

Ο κ.Καραμανλής φέρεται να έχει στην κατοχή του οκτώ διαμερίσματα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, τέσσερα αγροτεμάχια στην Κύθνο, τις Σέρρες και τα Τρίκαλα, τέσσερα οικόπεδα σε Μύκονο,

Ραφήνα και Τρίκαλα, έξι οικίες σε Ραφήνα, Σέρρες και Μύκονο, έξι αποθήκες σε Αθήνα, Ραφήνα, Σέρρες, Φιλοθέη και Μύκονο και ένα πάρκινγκ στη Θεσσαλονίκη. Κάποια από αυτά είναι στην κατοχή του κατά το ήμισυ, ενώ άλλα αποτελούν συνένωση ψηλής κυριότητας με επικαρπία λόγω θανάτου της επικαρπώτριας. Την ίδια ώρα, η σύζυγός του Νατάσα Παζαΐτη εμφανίζεται να έχει ένα διαμέρισμα με αποθήκη στην Αθήνα.

Οι μετοχές του πρώην πρωθυπουργού μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου και Αμοιβαίο Κεφάλαιο Διαχ.Διαθεσίμων ΒΝΡ ανέρχονται συνολικά σε αξία 993.272,75 ευρώ και 174.640 δολάρια ΗΠΑ.

Οι καταθέσεις του από κοινού με πρόσωπα της οικογένειάς του σε Εθνική, Εμπορική, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank ανέρχονται σε 69.742 ευρώ και 6,30 δολάρια ΗΠΑ. Η σύζυγός του εμφανίζει καταθέσεις 86.862,29 λίρες Αγγλίας στην HSBC.

Ο κ. Καραμανλής, μαζί με τη σύζυγό του έχουν από κοινού ένα ΙΧ και ένα σκάφος αναψυχής χωρητικότητας οκτώ ατόμων.

Γιώργος Παπανδρέου

Βουλευτικές απολαβές: 102.038,67 ευρώ

Άλλες πηγές: 718,78 ευρώ. Η σύζυγός του Άντα Παπαπάνου, εμφανίζει ακόμα εισοδήματα 4.578,94 ευρώ.

Ο πρώην πρωθυπουργός εμφανίζεται να μην έχει καμία μεταβολή στα προϋπάρχοντα μεταφορικά μέσα ή τα ακίνητά του, πλην ενός οικοπέδου μετά οικίας που απέκτησε από κληρονομιά κατά το ήμισυ η σύζυγός του Άντα.

Οι καταθέσεις του ιδίου και της συζύγου του, με συγγενικά τους πρόσωπα σε Εθνική και Εμπορική Τράπεζα καθώς και στην Alpha Bank, φτάνουν συνολικά τα 500.341,36 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα