Τα μαύρα μεσάνυχτα του κ. Θεοχάρη!

Μου καταγγέλλει αναγνώστης μου ότι κατέφυγε σε λογιστή την Παρασκευή το απόγευμα για να υποβάλει το Ε9. Το ραντεβού ήταν για τις 7 το απόγευμα, υπολογίζοντας μισή ωρίτσα για τις τρεις αλλαγές που είχε να κάνει σε σχέση με πέρυσι και τις διευκρινίσεις που υποτίθεται ότι απαιτούνταν για τα αγροτεμάχια.

Δυστυχώς όμως υπολόγιζε χωρίς τον… Θεοχάρη, αφού με το που συνδέθηκαν στο σύστημα ξαφνικά βγήκε στην οθόνη τους ένα ακατάληπτο μήνυμα που τελικά οδήγησε σε επανεισαγωγή στο σύστημα.

Πάνω

εκεί ήταν που άρχισε ο λογιστής να απαριθμεί στον φορολογούμενο τα μύρια όσα προβλήματα αντιμετωπίζουν με το σύστημα, την άγνοια σε καίρια ερωτήματα που αφορούν στη διαδικασία των δηλώσεων, καταλήγοντας: Για να δούμε, θα σταθούμε τυχεροί αυτή τη φορά;

Φευ, και η νέα προσπάθεια εστέφθη από παταγώδη αποτυχία αφού αυτή τη φορά αναμένοντας να καταγράψει τα δεδομένα που είχε περάσει στο σύστημα ο λογιστής γέμισε η οθόνη από μήνυμα που έγραφε ότι «λόγω αδράνειας του χειριστή… κλπ. κλπ.» και φτου και από την αρχή.

Η ώρα κυλούσε, πέρασε η μισή ώρα, πέρασε μία ώρα, πέρασαν δύο ώρες, τα μηνύματα πηγαινοέρχονταν στην οθόνη διαλύοντας τα νεύρα κι του αναγνώστη μου, αλλά και του λογιστή. Για να μη σας ταλαιπωρώ, η διαδικασία ολοκληρώθηκε περί στις 12 τα μεσάνυχτα, αφού ο αναγνώστης μου είχε αποκοιμηθεί στην καρέκλα και ο λογιστής είχε πιει δυο-τρία Xanax για να μην πάθει κανα εγκεφαλικό.

Τελικά, έφυγε χωρίς να παραλάβει καν τις εκτυπώσεις της δήλωσης Ε9 που υπέβαλαν, αφού τα συστήματα του κ. Θεοχάρη αρνούνταν να δεχθούν την εντολή της εκτύπωσης.

Και τώρα ήθελα να ξέρω, αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση αν αρκούν οι παρατάσεις που ήδη ανακοίνωσε ο κ. Θεοχάρης για τις 20 Σεπτεμβρίου και τις 14 Οκτωβρίου ή θα παρατείνονται οι… παρατάσεις ανάλογα με τα προβλήματα των συστημάτων. Μόνον που αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα!

Keywords
Τυχαία Θέματα