Τα γυρίζει η Βαλαβάνη για τη λίστα Λαγκάρντ

Η κ. Βαλαβάνη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, είχε επισημάνει ότι η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ περιέχει 600 επιπλέον ονόματα σε σχέση με την λίστα που παρέδωσε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σύμφωνα με πληροφορίες του matrix24.gr, η κ. Βαλαβάνη βρισκόταν νωρίτερα την ίδια ημέρα στο πάνελ άλλου καναλιού και τη συγκεκριμένη «πληροφορία» είχε εκστομίσει ένας -επίσης παρών στο πάνελ- δημοσιογράφος.

Ωστόσο, η υπόθεση πήρε έκταση και εδώ και τρία 24ωρα,

τα ΜΜΕ έλεγαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δια της κ. Βαλαβάνη, κατήγγειλε την «απάλειψη» 600 ονομάτων από την πρώτη λίστα Λαγκάρντ. Ωστόσο, αφ’ ης στιγμής η κ. Βαλαβάνη δεν είχε τέτοια στοιχεία, η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα πήρε πίσω τις καταγγελίες της, διευκρινίζοντας ότι «δεν έχει καμία ιδιαίτερη πληροφόρηση».

«Σύντομα οι αρμόδιοι εισαγγελείς, που ερευνούν την υπόθεση, θα εξακριβώσουν αν πράγματι υπήρξε και τι είδους παρέμβαση και αλλοίωση της αρχικής λίστας, γιατί αυτό είναι το μείζον και ουσιαστικό ζήτημα», επισήμανε η Νάντια Βαλαβάνη, προσθέτοντας ότι «η μέχρι τώρα -επί 20 μήνες- διαχείριση της υπόθεσης αυτής από τους θεσμικά υπεύθυνους παράγοντες, έχει προκλητικά υποτιμήσει τη νοημοσύνη των πολιτών και έχει βλάψει σοβαρά το δημόσιο συμφέρον και τη χώρα». Παράλληλα, διευκρίνισε ότι «δεν έχει, ούτε θα μπορούσε να έχει σε αυτή τη φάση κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση για το θέμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα