ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Στο πλαίσιο του 14ου Eco Art Festival, παρουσιάζεται από σήμερα έως τις 27/6 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα», η ομαδική έκθεση «Τα χρώματα της Ειρήνης», που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Δίκτυο Forum Weltoffen (Βιέννη).

Της Χαράς Ιωάννου

Μπορούν να συνεννοηθούν οι Γερμανοί με τους Έλληνες; Οι καλλιτέχνες μπορούν κάλλιστα. Στην έκθεση συμμετέχουν καλλιτέχνες από διάφορες χώρες της Ευρώπης (Ελλάδα, Σλοβακία,

Αυστρία, Γερμανία, Αλβανία και Γαλλία) και μέσα από τους έργα τους αναδεικνύεται η μοναδικότητα του εκάστοτε δημιουργού.

Στόχος της παρουσίασης είναι η προαγωγή του πολιτισμικού πλούτου της Ευρώπης και η προώθηση των πολιτιστικών ανταλλαγών μέσα από τη διαφορετικότητα της κουλτούρας. Επίσης, δίνεται στους καλλιτέχνες η ευκαιρία της έκφρασης και η δυνατότητα συνύπαρξης και αλληλεπίδρασης διαφόρων πολιτισμών.

INFO: Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 25 Μαΐου στις 19:30. Διάρκεια: 22 Μαΐου έως τις 27 Ιουνίου 2012 Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα»: Ηρακλειδών 66 & Θεσσαλονίκης- Θησείο, τηλ. 210-3452150 στάση Μετρό: Κεραμεικός. Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Σάββατο: 10.00 – 20.00, Κυριακή 10.00 – 14.00.

Keywords
Τυχαία Θέματα