ΣΥΡΙΖΑ: ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ

Θράσος καταλογίζει στον Αντώνη Σαμαρά ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού ενώπιον της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

«Μετατρέποντας την εντολή του ελληνικού λαού για επαναδιαπραγμάτευση σε κουρελόχαρτο που πέταξε στον κάλαθο των δανειστών, ο κ. Σαμαράς

έχει το θράσος -ξεπερνώντας ακόμα και τις αντίστοιχες προβλέψεις των μνημονιακών προκατόχων του- να υπόσχεται ότι θα μειώσει την ανεργία στο 10%, ότι θα ανακόψει την ύφεση και -στη “Δευτέρα Παρουσία” αφού πλήρως ισοπεδωθεί η χώρα- θα επαναδιαπραγματευτεί», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καυτηριάζει το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επέλεξε να μιλήσει την ημέρα της επετείου αποκατάστασης της Δημοκρατίας, «για να διακηρύξει τις προθέσεις μιας δεξιάς και αυταρχικής κυβέρνησης, που θέτει τους πολίτες στο περιθώριο, ενώ απομονώνει τη χώρα από την Ευρώπη». Αναφέρει ότι ο Αντ. Σαμαράς έκανε αναφορά στην επέμβαση των ΜΑΤ στη Χαλυβουργία, αλλά όχι και στους πολίτες που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, τους άνεργους και τους χαμηλοσυνταξιούχους.

Keywords
Τυχαία Θέματα