ΣΥΡΙΖΑ: ΗΔΗ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΟΣΜΟΣ

Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τον Γιάννη Στουρνάρα ότι ήδη ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας πεινάει, ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, απαντώντας στην αναφορά που έκανε χθες ο υπουργός Οικονομικών στη Βουλή, ότι «θα πεινάσει κόσμος» αν η Ελλάδα δεν πάρει την επόμενη δόση

του δανείου.

Ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόσθεσε ότι η ίδια προοπτική περιμένει πολλούς ακόμη, εξαιτίας της μνημονιακής πολιτικής, σημειώνοντας ότι η ανέχεια, η ανεργία και η διάλυση του κοινωνικού κράτους συνιστούν την αντιπροσωπευτική εικόνα της ελληνικής κοινωνίας.

Χαρακτήρισε απομονωμένη την κυβέρνηση και εκτίμησε ότι αποσυντίθεται, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι «το μόνο που φαίνεται να διασφαλίζει είναι η εύνοια των δανειστών και της κ. Μέρκελ». Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση εν διαπραγματεύεται με την τρόικα και κρύβει από τους πολίτες ότι σχεδόν το σύνολο της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ θα πάει στις τράπεζες.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι οι συναντήσεις των τριών πολιτικών αρχηγών που στηρίζουν την κυβέρνηση εντάσσεται στο πλαίσιο ενός επικοινωνιακού σχεδιασμού, για να περιοριστούν οι κυβερνητικοί κλυδωνισμοί και να κατευναστεί η λαϊκή αντίδραση.

Keywords
Τυχαία Θέματα