ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ

Για δωροδοκία κατηγορείται εφοριακής της ΔΟΥ Κομοτηνής ο οποίος συνελήφθη χθες και οδηγείται στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης.

Η σύλληψη του 35χρονου εφοριακού έγινε έπειτα από καταγγελία 36χρονης, σύμφωνα με την οποία ο εφοριακός, προφασιζόμενος υποτιθέμενα χρέη της, της ζήτησε 50 ευρώ για την έκδοση βεβαίωσης μη υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Μετά την

υποβολή της καταγγελίας στο Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ προσημειώθηκε και η 39χρονη μετέβη και πάλι στη Δ.Ο.Υ., για την έκδοση της βεβαίωσης. Εκεί, ο 35χρονος απαίτησε ξανά από το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, το οποίο και του το παρέδωσε. Τότε επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι επιτηρούσαν διακριτικά το χώρο και συνέλαβαν τον εφοριακό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προσημειωμένο χαρτονόμισμα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από την έρευνα που έγινε, προέκυψε ότι ο εν λόγω εφοριακός είχε απαιτήσει και από άλλους τέσσερις πολίτες διάφορα χρηματικά ποσά, για την έκδοση νόμιμων βεβαιώσεων, αποκομίζοντας από τους τρεις εξ αυτών το ποσό των 500 ευρώ.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής.

Keywords
Τυχαία Θέματα