ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ

Το γάντι που τους έριξαν ορισμένα μέλη του ΔΣ σηκώνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων απαντώντας στις αιτιάσεις περί παραποιημένου ψηφίσματος στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευσή τους που αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αντιδρώντας στις σχεδιαζόμενες περαιτέρω περικοπές των μισθών τους.

Η Ένωση θέτοντας όλους τους δικαστικούς λειτουργούς και πολύ περισσότερο τους συνδικαλιστές του ΄κλάδου απαντούν ότι την κρίσιμη αυτή στιγμή «δεν υπάρχουν περιθώρια συνδικαλιστικών αντιπαραθέσεων και ότι επιβάλλεται η συνεργασία όλων μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» .

Υπενθυμίζεται

ότι αποτέλεσμα των επίμαχων καταγγελιών για το περιεχόμενο του ψηφίσματος ήταν η παραίτηση του κ. Νίκου Σαλάτα από μέλος του ΔΣ και η γραπτή καταγγελία άλλων τριών μελών του ΔΣ.

«Θεωρούμε ότι είναι ανεπίτρεπτη η προσπάθεια ελαχίστων εκ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, να «χρησιμοποιούν και να εκμεταλλεύονται» την ιδιαίτερη κρισιμότητα της κατάστασης, για να κάνουν άγονη και στείρα αντιπολίτευση, εναντίον όλων των υπολοίπων μελών του Δ.Σ., παρουσιάζοντας με ανακριβή τρόπο τα γεγονότα και προσπαθώντας να πείσουν έτσι τους συναδέλφους ότι μόνοι αυτοί ενδιαφέρονται για το καλό του Δικαστικού Σώματος και ότι όλοι οι λοιποί είμαστε ή ανίκανοι ή ύποπτοι» σημειώνει το ΔΣ στην ανακοίνωση- απάντηση με αφορμή τις καταγγελίες που εκτοξεύτηκαν από τους συναδέλφους τους.

«Η προσπάθεια για συνδικαλιστική εκμετάλλευση της κρισιμότητας της κατάστασης όχι μόνο πέφτει στο κενό και αποδοκιμάζεται από τους συναδέλφους, αλλά επί πλέον, είναι προφανές ότι βλάπτει τον αγώνα μας και δίνει όπλα σε όσους προσπαθούν να υποβαθμίσουν την Δικαιοσύνη», συμπληρώνουν οι δικαστές στέλνοντας σαφές μήνυμα ενότητας προς κάθε κατεύθυνση.

Keywords
Τυχαία Θέματα