ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΧΡΕΩΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Συμψηφισμό των χρεών προς τους φαρμακοποιούς και όλων των παρόχων υγείας με τις οφειλές στο δημόσιο υποσχέθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνάντησή του σήμερα με το προεδρείο του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου.

«Το κράτος σε συνάρτηση και με τα χρηματικά διαθέσιμα της δανειακής σύμβασης, οφείλει να εξοφλήσει τα παλαιά χρέη προς τους φαρμακοποιούς και όλους τους παρόχους υγείας», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε  ότι

«είναι βασική θέση της Νέας Δημοκρατίας ο συμψηφισμός των οφειλών με το Δημόσιο».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. απέδωσε τα προβλήματα στην περίθαλψη και την υγεία των Ελλήνων, στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και στην ακυβερνησία που προήλθε από ευθύνες πολιτικών δυνάμεων, όπως είπε και τόνισε ότι  η αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών αποτελούν υψίστη προτεραιότητα για τη ΝΔ.

Μάλιστα ο  Σαμαράς ανέφερε ότι το σύστημα είναι υπό κατάρρευση, λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης και πολλαπλών προβλημάτων και πρόσθεσε: «Εμείς θα στηρίξουμε τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ., τα ταμεία και τα νοσοκομεία, με τη χρηματοδότηση και τον έλεγχο των δαπανών. Αρνούμαστε τη δημαγωγία τύπου ΣΥΡΙΖΑ, η οποία εξυπηρετεί άλλες σκοπιμότητες και όχι τις ανάγκες των πολιτών και της δημόσιας υγείας».

«Με την Υγεία δεν παίζουμε, ούτε με την αγωνία και τον πόνο όσων την έχουν ανάγκη» κατέληξε ο Αντώνης Σαμαράς και  ζήτησε από τους φαρμακοποιούς να αντιληφθούν την κρισιμότητα των στιγμών και να δείξουν την απαιτούμενη κατανόηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα