ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ… ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ

Την πρόθεση να καταψηφίσει νομοσχέδια που θα αφορούν σε νέα μέτρα γνωστοποίησε ο παραιτηθείς υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Πάτρα.

«Εγώ δεν θα ψηφίσω μέτρα, που δεν είχαμε εξηγήσει

και συμφωνήσει με το ελληνικό λαό, πριν από τις εκλογές», είπε. Ο βουλευτής της Ν.Δ. έδωσε τη συνέντευξη τύπου για να ανακοινώσει και επισήμως ότι διεκδικεί τη γραμματεία του κόμματος. Τάχθηκε υπέρ του διαχωρισμού κυβέρνησης και κόμματος, λέγοντας πως θέλει «ένα κόμμα που δεν θα απολογείται απλώς έναντι της κυβερνητικής πολιτικής, αλλά θα αντιπροτείνει και θα ζητά διορθωτικές κινήσεις, θα συσπειρώνει την βάση και θα είναι σε άμεση επαφή με το λαό». Παράλληλα, ανέφερε πως στη Ν.Δ. που οραματίζεται «κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν μπορεί να χαράσσει πολιτική ερήμην της βάσης, αλλά επειδή κάθε κυβερνητικό στέλεχος έρχεται ‘πρόσωπο με πρόσωπο’ με την αλήθεια και τις ανάγκες της χώρας, οφείλει να τροφοδοτεί αυτή την αλήθεια στην βάση, συνδιαμορφώνοντας την ακολουθούμενη πολιτική». Πρότεινε, τέλος, στο μέλλον ο γραμματέας να εκλέγεται πλέον από το Συνέδριο του κόμματος.

Ο Ν. Νικολόπουλος υποστήριξε ότι δέχεται από μερίδα του τύπου «αήθεις επιθέσεις, με σαφή πολιτική στόχευση» και πρόσθεσε πως κατέθεσε έγκληση κατά κυριακάτικης εφημερίδας.

(Πληροφορίες: ΑΜΠΕ)

Keywords
Τυχαία Θέματα