ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΚΑΙ ΣΙΝΓΚΛΕΡ ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝΥΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ

12:35 2/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Ο Ντομινίκ Στρος Καν και η σύζυγός του, Αν Σινκλέρ, ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι αποφάσισαν να προσφύγουν στη δικαιοσύνη κατά του γαλλικού περιοδικού Closer και άλλων ΜΜΕ, που έγραψαν ότι χώρισαν. 

Το ζεύγος έχει στραφεί επίσης εναντίον των περιοδικών L’ Express, Nouvel Observateur, Paris

Match και VSD και κατά της εφημερίδας Le Figaro που αναπαρήγαγαν την είδηση. Να θυμίσουμε ότι το σκανδαλοθηρικό γαλλικό περιοδικό Closer ανέφερε την περασμένη Πέμπτη ότι ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ και η δημοσγράφος σύζυγός του χώρισαν. Το μέσο ανέφερε ότι ο Στρος Καν βρίσκεται σε κατάθλιψη, ενώ η Σινκλέρ να τον έχει διώξει από το κοινό τους σπίτι στο Παρίσι.

Το Colser επικαλούνταν δηλώσεις στο Reuters ανθρώπου που γνώριζε τον Στρος Καν και τον είχε συναντήσει πρόσφατα. «Είναι σε κακή κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό. Είναι κυρίως μόνος του στο σπίτι, ενώ η Αν είναι συνέχεια στα μέσα και στα έξω λόγω της νέας της δουλειάς. Τον Ντομινίκ τον αποφεύγουν όλοι», φέρεται να είχε δηλώσει.

«Αφού πληροφορήθηκαν το πρωτοσέλιδο και το περιεχόμενο του περιοδικού ο Ντομινίκ Στρος Καν και η Αν Σινκλέρ αποφάσισαν να κάνουν μήνυση στο έντυπο για προσβολή της ιδιωτικής τους ζωής», ανέφεραν σε ανακοίνωσή του οι τρεις δικηγόροι του ζεύγους, Φ. Μπολιέ, Ρ. Μαλκά και Α. Λεκλέρκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα