Στο ρυθμό του DJ Shadow

11:22 8/3/2013 - Πηγή: Matrix24

Όταν επινοούνται όροι για να περιγράψουν τη μουσική σου, είσαι σίγουρα κάτι παραπάνω από ένας απλός μουσικός: ο DJShadow είναι ο άνθρωπος για τον οποίο δημιουργήθηκε ο όρος trip-hop. Επίσης, είναι εκείνος που το 1996 με το ντεμπούτο άλμπουμ του «Endtroducing» άλλαξε μία για πάντα την ιστορία της μουσικής, καθώς ήταν ο πρώτος δίσκος που ηχογραφήθηκε αποκλειστικά με samples και κέρδισε το ομώνυμο Βραβείο Guinness. Trip-hop, instrumental hip hop,

jazz, funk, ψυχεδέλεια, όλα μπλέχτηκαν πρωτόγνωρα αλλά και τόσο αρμονικά. Η επιτυχία του δίσκου ήταν τόσο μεγάλη, ώστε ακόμα και αρκετά χρόνια αργότερα στα μουσικά περιοδικά υπήρχαν περιγραφές δίσκων «στο στυλ του Shadow»!

Σήμερα, ο Shadow είναι πλέον ένας μύθος: από τους πλέον περιζήτητους DJs παγκοσμίως, με 5 προσωπικά άλμπουμ, αλλά και το έξοχο «Psyence Fiction» των UNKLE με τον James Lavelle στο ενεργητικό του, συν τα δεκάδες remixes και συνεργασίες με κορυφαία ονόματα. Στο ίδιο party θα εμφανιστούν οι Cayetano SoundSystem μαζί με τον DJ Booker καθώς και ο μυστηριώδης Έλληνας turntablist Saddarkie.

INFO: Inbox Club (πρώην Club-22, Λεωφ. Βουλιαγμένης 22). Ώρες για τα sets: 22:00 – Cayetano Soundsystem feat. DJ Booker, 23:30 DJ Shadow, 02:00 – Saddarkie. Εισιτήρια: 20 Ευρώ στα www.ticketarena.gr, www.viva.gr και στο Tickethouse και τα Public. Τα 300 πρώτα εισιτήρια των 15 ευρώ έχουν εξαντλτηθεί. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30. Πληροφορίες: 210 9611118, www.ejekt.gr και www.detoxevents.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα