Στο ΝΒΑ ο Κώστας Παπανικολάου

09:01 9/8/2014 - Πηγή: Matrix24

Μετά την επιλογή του στο ντραφτ του 2012 από τους New York Knicks ο Κώστας Παπανικολάου είδε τα δικαιώματά του να ταξιδεύουν από Νέα Υόρκη στο Πόρτλαντ και από κει στο Χιούστον πριν καταφέρει να υπογράψει το εγγυημένο συμβόλαιο που θα τον φέρει στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Οι Ρόκετς των Χάρντεν και

Χάουαρντ έδωσαν στο νεαρό φόργουορντ συμβόλαιο ύψους 4,8 εκατ. δολαρία για τη σεζόν 14-15 ενώ έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν για άλλο ένα χρόνο με το αντίτιμο να φτάνει τα 4,6 εκατ. δολάρια.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι Ρόκετς μετά το πέρασμα του Βασίλη Σπανούλη από την ομάδα τους επιλέγουν ακόμα ένα Έλληνα καλαθοσφαιριστή.

Στο Houston ο "Παπ" θα βρει μάλιστα και τρεις γνωστούς από τα χρόνια του Ολυμπιακού: τον Patrick Beverley (που τον καλωσόρισε πρώτος πρώτος μέσω του Twitter), τον Joey Dorsey (που υπέγραψε μέσα στο καλοκαίρι συμβόλαιο στους Rockets) και τον Josh Powell, ο οποίος δεν έχει πάντως εγγυημένο συμβόλαιο.

We meet again. We played in Greece together. Olympiakos. Now we together in the NBA. #RedNation welcome my Greek brother #Kostas

— Patrick Beverley (@patbev21) August 8, 2014

Όσον αφορά τους παίκτες που θα βρει... μπροστά του στη μάχη για λεπτά συμμετοχής, ο πρώτος θα είναι ο Trevor Ariza, ο οποίος αναμένεται να ξεκινάει στη θέση "3" μετά την αποχώρηση του Parsons.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο Robert Covington και φυσικά ο Scotty Hopson, επίσης "γνωστός" στον Παπανικολάου από το πέρασμα που έκανε από την Ελλάδα τη σεζόν 2011-12 για να παίξει στον Κολοσσό Ρόδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα