Στο Μέγαρο Μαξίμου η «μικρή ΔΕΗ»

Ήδη, σε κλειστή σύσκεψη «πρασίνων» στελεχών που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, το θέμα έτυχε πλήρους επεξεργασίας, με το ΠΑΣΟΚ να μεταφέρει οργανωμένα πλέον τις απόψεις του στην κυβέρνηση.

Στη σύσκεψη του Σαββάτου που έγινε παρουσία του Ευάγγελου Βενιζέλου, του αρμόδιου υπουργού Γιάννη Μανιάτη, του Πάρι Κουκουλόπουλου, του Παναγιώτη Ρήγα, του Χρήστου Πρωτόπαππα και του Αρθούρου Ζερβού, η άποψη που διατυπώθηκε από πλευράς ΠΑΣΟΚ

ήταν στην γραμμή που χάραξε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο μίνι «πράσινο» υπουργικό της Παρασκευής. Όπως δηλαδή υποστήριξε ότι είναι κατά της χαλάρωσης, και υπέρ της τήρησης των δεσμεύσεων της χώρας, πλην όμως δεδομένης της πορείας της οικονομίας υπέρ και του να τίθενται όλα στο τραπέζι προκειμένου να επιτυγχάνονται οι μεγαλύτερες δυνατές βελτιώσεις, έτσι και στο θέμα της «μικρής ΔΕΗ», εξετάστηκαν όλα τα ερωτήματα που τίθενται γύρω από το μέλλον της. Το ίδιο έγινε και συνολικά επί της αρχής της αποκρατικοποίησης της ΔΕΗ.

Έτσι, το ΠΑΣΟΚ ανέλαβε την πρωτοβουλία να θέσει το θέμα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου στη σημερινή σύσκεψη πέραν των «πράσινων» στελεχών, θα μετέχουν ο Σταύρος Παπασταύρου, ο Ασημάκης Παπαγεωργίου και εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους τις προτάσεις της Χαριλάου Τρικούπη.

Αυτές συνοψίζονται στην ανάγκη εκπόνησης ενός ολόκληρου πλαισίου που θα δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται γύρω από την «μικρή ΔΕΗ», πλην όμως θα βρίσκεται στην κατεύθυνση των διαρθρωτικών αλλαγών στην χώρα, με στόχο την ενίσχυσή της. Στο ίδιο πλαίσιο, πάντως, το ΠΑΣΟΚ ζητά να διασφαλίζονται απολύτως τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των καταναλωτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα