Στο κενό η μομφή Καμμένου για Στουρνάρα

Ο Πάνος Καμμένος, έχει υιοθετήσει πλήρως τους… ηρωικούς τόνους βουλευτών της Μεγαλονήσου, και πλέον θέλει να… κρεμάσει το Στουρνάρα ως συνυπεύθυνο για το πρόγραμμα διάσωσης που αποφασίστηκε για την Κύπρο από το Eurogroup. Στον αντίποδα, ο Αλέξης Τσίπρας

ναι μεν έχει δώσει εντολή στοχοποίησης της ελληνικής κυβέρνησης για τη στάση της στο «κυπριακό», ωστόσο επουδενί επιθυμεί την ηρωοποίηση του Γιάννη Στουρνάρα καθώς εκτιμά ότι δεν είναι ώριμες οι συνθήκες αποπομπής του από την κυβέρνηση.

Άλλωστε, από χθες το βράδυ, το αρχικό κλίμα ενθουσιασμού γύρω από το κυπριακό έχει υποχωρήσει, όλα είναι ανοικτά και η Κουμουνδούρου δεν θέλει να βρεθεί να εγκαλεί τον υπουργό Οικονομικών για κάτι που, δεν αποκλείεται, να έχει αποδεχθεί η κυπριακή πλευρά. Έτσι, η πρόταση εντυπωσιασμού του Πάνου θα μείνει χωρίς ανταπόκριση. Και το δράμα είναι ότι, αυτή τη φορά, δεν φθάνουν ούτε οι ψήφοι της Χρυσής Αυγής που είχε χρησιμοποιήσει όταν πρότεινε ως κατηγορούμενους για την υπόθεση Λαγκάρντ τους Παπανδρέου και Παπαδήμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα