Στο καναβάτσο ο Παναθηναϊκός (Βίντεο)

Στο πρώτο μέρος το μεγάλο πρόβλημα ήταν η άμυνα. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα τόσο στην περιφέρεια όσο και στους ψηλούς και παρά την ευστοχία τους στα τρίποντα έκλεισαν το ημίχρονο 12 πόντους πίσω.

Εν συνεχεία η άμυνα βελτιώθηκε αλλά τον Παναθηναϊκό πρόδωσαν τα πολλά εύκολα λάθη και η τραγική αστοχία. Μόνο με τους Διαμαντίδη και Λάσμε να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, ο πρωταθλητής Ελλάδας υστέρησε φανερά, την ώρα που η Μπαρτσελόνα έπαιρνε μεγάλες βοήθειες από τον εξαιρετικό Παπανικολάου.

Στο

τέλος ο Παναθηναϊκός είχε τις ευκαιρίες αλλά τα τρίποντα του Κάρι και του Διαμαντίδη που θα έφερναν το παιχνίδι στο -3 δεν μπήκαν ποτέ. Η Μπαρτσελόνα κράτησε τη νίκη στα χέρια της και διατήρησε το αήττητό της που την φέρνει πρώτη , προσώρας, στον όμιλο.

Τα δεκάλεπτα: 23-24, 32-44, 47-52, 56-63

Παναθηναϊκός: Μπράμος 5, Κάρι 3, Μπατίστ, Φώτσης 9, Ούκιτς 2, Λάσμε 13 (8ρ), Μαυροκεφαλίδης, Διαμαντίδης 13 (5ασ, 5λ), Γκιστ, Μασιούλις 11.

Μπαρτσελόνα: Ντόρσεϊ 4, Σάδα 4, Χουέρτας 17, Αμπρίνες 2, Ναβάρο 1, Παπανικολάου 14, Ολεσον 5, Λόρμπεκ 7, Νάχμπαρ 5, Τόμιτς 4.
Το βίντεο του αγώνα:

Highlights: Panathinaikos Athens-FC Barcelona από Euroleague_Basketball

Keywords
Τυχαία Θέματα