Στην επόμενη φάση Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ

Γκολ, θέαμα και πρόκριση του Ολυμπιακού

Με αλλαγές στη σύνθεσή του και αρκετούς νέους στην ενδεκάδα, ο Ολυμπιακός σφράγισε την πρόκριση στην Άμφισσα με το «αγγλικό» 5-3 επί του αξιόμαχου Φωκικού (5-1 το πρώτο ματς).

Ο Φωκικός προηγήθηκε με τον Φράγκο στο 8ο λεπτό, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους να γυρίσει το ματς και με γκολ

των Φουστέρ, Βάις, Ολαϊτάν και Εντινγκά να προηγηθεί 1-4.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι απάντησαν και μείωσαν το σκορ, αλλά η τελευταία λέξη ανήκε στον Ολυμπιακό με τον πιτσιρικά Παπασάββα να κάνει ντεμπούτο με γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-5.

Φωκικός (Γιώργος Κούτσης): Λατζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Καλαγκάνης, Πολυχρονάκης, Αλά, Σκαρίμπας, Τζέκος, Θέος, Άλβαρεζ, Ράντι, Φράγκος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ Γκονθάλεθ): Μέγκιερι, Σαλίνο (63′ Παπάζογλου), Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μετζανί, Βούρος, Εντινγκά (46′ Παπασάββας), Γιαταμπαρέ, Φουστέρ (46′ Σάλιακας), Βάις, Ολαϊτάν, Στσέποβιτς.

Έβγαλε την υποχρέωσε και νίκησε ο ΠΑΟΚ

Όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς το παιχνίδι έγινε για να γίνει αφού πιθανότητες ανατροπής μετά το 3-0 της Τούμπας δεν ήταν δυνατό να γίνει.

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε πολύ στα σοβαρά το ματς στο πρώτο ημίχρονο και γλίτωσε τουλάχιστον δύο φορές την παραβίαση της εστίας του. Στο δεύτερο όμως έπαιξε καλύτερα, είχε δοκάρι με τον Λόρενς και σκόραρε με τον Ολίσε στο 67′.

Αναγέννηση: Τσάμης, Κόκκινος, Οικονόμου, Κουκούλης, Δημόπουλος, Μπιτέλης, Καραχάλιος (54΄ Κοντός), Ρόβας, Κρανιώτης (80΄ Τζάνης), Γεωργακόπουλος, Μπουσινάκης (71΄ Μυργιώτης)

ΠΑΟΚ (Χουμπ Στέφενς): Γλύκος, Σπυρόπουλος, Σκόνδρας (78΄ Κωνσταντινίδης), Λόπεθ, Κατσικάς, Λόρενς (73΄ Τζανδάρης), Γκαρσία, Γεωργιάδης, Ολίσε (69΄ Πόζογλου), Βούκιτς, Νέτσιντ

Keywords
Τυχαία Θέματα