Στη μάχη η Εθνική Νέων

Η Εθνική ομάδα νέων ρίχνεται σήμερα στις 18:00 στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος το οποίο διεξάγεται στην Τουρκία, με στόχο ό,τι καλύτερο μπορεί να πετύχει σε μια διοργάνωση όπου δίχως αμφιβολία ξεχωρίζει η Εθνική της Ισπανίας.

Αναλυτικά τα 23 ονόματα των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν την αποστολή:

Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός), Νίκος Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Κώστας Σταφυλίδης (ΠΑΟΚ), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (ΑΕΚ), Αλέξανδρος Κούρος (Πανιώνιος), Δημήτρης Κουρμπέλης (Αστέρας Τρίπολης), Παναγιώτης

Μπάλλας (Ατρόμητος), Χάρης Μαυρίας (Παναθηναϊκός), Σπύρος Φουρλάνος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Διαμαντάκος (Άρης), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Γιάννης Γιαννιώτας (Άρης), Σωκράτης Διούδης (Άρης), Νίκος Γιαννακόπουλος (Πανιώνιος), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Γούτας (SKODA Ξάνθη), Μπάμπης Λυκογιάννης (Ολυμπιακός), Αντώνης Ράνος (SKODA Ξάνθη), Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης), Δημήτρης Πέλκας (ΠΑΟΚ), Ταξιάρχης Φούντας (ΑΕΚ), Δημήτρης Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ).

Όσον αφορά στο σημερινό παιχνίδι με το Μεξικό, η ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Κώστας Τσάνας θα είναι σε σύστημα 4-2-3-1. Πιο συγκεκριμένα, ο Καπίνο θα είναι κάτω από την εστία της Εθνικής. Δεξί μπακ ο Μαρινάκης, αριστερό ο Σταφυλίδης και στο κέντρο της άμυνας οι Μπουγαϊδής και Τριανταφυλλόπουλος. Αμυντικά χαφ θα είναι οι: Κουρμπέλης, Μπάλλας, με τον Φουρλάνο μπροστά τους. Δεξί χαφ ο Γιαννιώτας, αριστερό ο Κολοβός και στην κορυφή της επίθεσης ο Διαμαντάκος.

Keywords
Τυχαία Θέματα