ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ Η ΕΘΝΙΚΗ

Η Εθνική Ελλάδος σταμάτησε στα δοκάρια της Βοσνίας και έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει στην κορυφή του 7ου ομίλου (0-0).

Τη μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει τη Βοσνία και να παραμείνει μόνη πρώτη στον όμιλο έχασε η Ελλάδα. Το 0-0 αδικεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που είχε δύο δοκάρια (Γκέκας, Τοροσίδης) και μία τεράστια ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη. Πλέον, η ομάδα του Σάντος ισοβαθμεί με Βοσνία και Σλοβακία στις τρεις πρώτες θέσεις, αλλά

βρίσκεται τρίτη λόγω διαφοράς τερμάτων.

Οσον αφορά στον αγώνα, το ματς δεν ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει και θύμιζε παρτίδα σκάκι. Η Ελλάδα, όμως, είχε τις φάσεις, αρχίζοντας με αυτή του 5ου λεπτού με τον Γκέκα να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι απέναντι σε άδειο τέρμα.

Δοκάρι είχε και ο Τοροσίδης λίγο πριν λήξει το πρώτο μέρος απέναντι στη Βοσνία που έβγαζε ποιότητα στο γήπεδο, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική.

Επόμενη μεγάλη φάση για την ελληνική ομάδα αυτή του Σαλπιγγίδη. Ο φορ του ΠΑΟΚ μπήκε στη θέση του Γκέκα, αλλά δεν είχε το γκολ, χάνοντας και αυτός την ευκαιρία να σκοράρει και να χαρίσει το τρίποντο της νίκης στην Ελλάδα.

Oι συνθέσεις:

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς (67′ λ.τρ. Καραγκούνης), Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης (80′ Μήτρογλου), Φορτούνης, Γκέκας (58′ Σαλπιγγίδης), Σαμαράς.

Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Μούιτζα, Βράνιες, Σπάχιτς, Λούλιτς (75′ Στεβάνοβιτς), Μισίμοβιτς, Ζαχίροβιτς, Σαλίχοβιτς, Μεντούνιανιν (74′ Ιμπρίτσιτς), Τζέκο, Ιμπίσεβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα