Στα ύψη ο υδράργυρος και σήμερα

Η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Κυριακή έχει ως εξής:

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός, με ανέμους βόρειους βορειοανατολικούς έντασης 3 με 4 και στα ανατολικά 5 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 22 και 36 βαθμών Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το

απόγευμα με μεμονωμένους όμβρους στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία να κινηθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 36 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, ήπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 36 και κατά τόπους 37 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα με μεμονωμένους όμβρους στα ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 18 έως 37 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς κελσίου στις Κυκλάδες και έως 34 στην Κρήτη.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 35 βαθμούς κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα