Στα …δίχτυα της Αφροδίτης

Κριός

Η καρδιά των διακοπών έχει για σένα πολύ έντονα ερωτική χροιά, Κριέ. Ο έρωτας γίνεται βαθύς, δυσνόητος, νιώθεις πράγματα έξω από κάθε λογική – ή τα νιώθει το έτερόν σου ήμισυ κι εσύ καλείσαι να τα διαχειριστείς. Ανήκοντας σε ένα ζώδιο που δε φημίζεται για την ψυχραιμία του, ξανασυστήνεσαι με τη ζήλια. Και μέσα σε αυτό το κλίμα σαν από παλιό film noir, η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεών σου καλεί για μοίρασμα, ομορφιά, διπλωματία… Η αστρολόγος σου το βλέπει λιγάκι χλωμό, δεν μπορεί να σου πει ψέματα…

Ταύρος

Οι

σχέσεις μεταξύ πατρικής οικογένειας και ετέρου ημίσεως αποκτούν κάτι από Αραβική άνοιξη, Ταύρε: κοινώς, εύφλεκτο το πεδίο και μην κάνεις το λάθος να μπεις στη θέση του διαιτητή, έχασες πριν καν ξεκινήσεις. Λάθος μέρες για να προχωρήσεις σε συγκατοίκηση με τον έρωτά σου, ή αν είσαι δεσμευμένος και ήδη συγκατοικείς, να προβείς σε ανακαινίσεις ή αλλαγές. Τουλάχιστον, η Αφροδίτη στο Ζυγό από αυτή την εβδομάδα, σε ομορφαίνει κολασμένα – εκμεταλλεύσου το!

Δίδυμοι

Άλλα θες να πεις, άλλα λες και άλλα γίνονται κατανοητά από το άμεσο περιβάλλον σου… και δίχως καν να υπάρχει η δικαιολογία του ανάδρομου κυβερνήτη σου, του Ερμή, Δίδυμε! Σε εκνευρίζει και σε αποδιοργανώνει αρκετά. Σε νοιάζει ιδιαίτερα; Χμ, μάλλον όχι. Η Αφροδίτη εισέρχεται στον τομέα του φλερτ και του παιχνιδιού, και σε ξαναβάζει στα πράγματα – κι αν θες να ξέρεις, λίγο πιο συντροφικά και …ενωτικά από πριν. Ναι, με Αφροδίτη στο Ζυγό ο έρωτας είναι παιχνίδι για δύο, οπότε τα διπλά ταμπλό και τα χαρέμια να τα ξεχάσεις!

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται να υπάρχει μία κόντρα αξιών ανάμεσα σε σένα και το αντικείμενο του πόθου σου, ή ακόμα και το δεσμό σου, Καρκινάκι. Κι είναι αρκετά έντονη, ξέρεις, ώστε από μόνη της να ξεκαθαρίσει το τοπίο της σχέσης, ή τις δυνατότητες αυτής. Είναι οι διαφωνίες σας επιδερμικές και ξεπερνιούνται με πολλή κατανόηση κι ακόμα περισσότερο σεξ; Ή μοιάζουν αγεφύρωτες; Στις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις, μην απαξιώσεις τη γνώμη κάποιου συγγενικού σου προσώπου, που ενδέχεται να βλέπει πράγματα στα οποία εσύ εθελοτυφλείς.

Λέων

Η γνώμη σου κι η γνώμη της οικογένειάς σου είναι δύο διαφορετικοί πλανήτες αυτή την εβδομάδα, Λέοντα, υπό το σκληρό τετράγωνο του Ερμή στο ζώδιό σου με τον Κρόνο, πάντα παρόντα στο Σκορπιό. Οι δε συζητήσεις εκτός από κρίσιμες, ενδέχεται να είναι και πολύ «ξύλινες» – η κατανόηση κι ευελιξία, Κρόνου παρόντος, πάνε περίπατο. Όπλο σου; η θαυμάσια Αφροδίτη στο Ζυγό, που γλυκαίνει την επικοινωνία σου και περνάει τα επιχειρήματά σου μία στρώση μέλι, κάνοντάς τα πιο θελκτικά. Φυσικά, φρόντισε να έχεις – επιχειρήματα!

Παρθένος

Το υποσυνείδητό σου δουλεύει με χίλιες στροφές το λεπτό, προμηθεύοντάς σε με εκατομμύρια μύχιες σκέψεις και άλλες τόσες φοβίες και δισταγμούς, ως επί το πλείστον παράλογους. Ωστόσο, τίποτα στην ήρεμη επιφάνεια δε μαρτυρά αυτό το παρασκήνιο. Χμ, τώρα που τα συζητάμε, όχι και τίποτα: εσύ, ο τόσο καθώς πρέπει του Ζωδιακού, κυμαίνεσαι στην κλίμακα από το απότομος έως το αγενής, με μικρές δόσεις παράλογου εγωισμού. Τη διάθεση σου φτιάχνει η Αφροδίτη από το Ζυγό, βοηθώντας σημαντικά τα οικονομικά σου, αλλά κάνε κι εσύ κάτι: όχι για τα οικονομικά, για τους τρόπους σου.

Ζυγός

Οι φίλοι, και οι ρήξεις τους είτε με σένα είτε μεταξύ τους, είναι αιτία εξόδων οικονομικών αλλά και ψυχικού και ενεργειακού ξοδέματος, Ζυγέ μου. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όμως, έχεις (α) το κοκκαλάκι της νυχτερίδας που σε ξελασπώνει από κάθε κακοτοπιά και (β) την ευκαιρία να κρίνεις αντικειμενικά αν όντως κάνεις καλό σε όποιον μαλλιοτραβιέται με το να του κάνεις το διαιτητή, ή και τον ΟΗΕ ακόμα. Μήπως είναι καιρός οι φίλοι σου να ενηλικιωθούν και να σεβαστούν το γεγονός πως και εσύ έχεις ζωή;

Σκορπιός

Θα γίνεις ο καλύτερος Σκορπιός που μπορείς κοινωνικά, στα μάτια του κόσμου εκεί έξω, ή θα γίνεις αυτός/ή που γεννήθηκες να είσαι, αδιαφορώντας για το όποιο κοινωνικό κόστος; Πόση αξία έχει μία αξιοζήλευτη καριέρα, αν δεν είναι αυτό που λαχταρά το φυλλοκάρδι σου; Είναι εφικτό να δίνεις συνεχώς κομμάτια της ψυχής σου, ως πληρωμή για μία δημόσια εικόνα; Δύσκολα διλήμματα, αλλά η ευνοϊκότατη Αφροδίτη στο Ζυγό σε εξοπλίζει με αισιοδοξία, χιούμορ και εκείνο το ένστικτο που σου λέει πως «όλα καλά θα πάνε στο τέλος – κι αν δεν πάνε, τότε δεν πρόκειται για το τέλος».

Τοξότης

Πριν πείσεις την κοινωνία για το τι αξίζεις, Τοξότη, καλείσαι να πείσεις τον εαυτό σου. Και βέβαια, δύσκολα θα πείσεις τον εαυτό σου αν δε φτάσεις χειρουργικά ως τα κατάβαθα του είναι σου, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις τέλος πάντων, και τι φταίει που δεν το έχεις κατορθώσει ως τώρα. Σε αυτή την κατεύθυνση σε βοηθά πολύ, όσο κι αν δεν του φαίνεται, ο Κρόνος από το Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Ερμή στο Λέοντα. Κι ενώ εντός σου ο πόλεμος καλά κρατεί, ο έρωτας μπορεί να έρχεται με τη μορφή φίλου/ης. Θα το ρισκάρεις;

Αιγόκερως

Η καριέρα σου και η ευρύτερη κοινωνική αναγνώριση και δημόσια εικόνα σου, ζουν μέρες δόξης Αιγόκερε – και δε θα βρεθεί ούτε μισός άνθρωπος να ισχυριστεί πως δεν το αξίζεις. Για άλλη μία φορά όμως, τα θεμέλια της επίσημης σχέσης σου τρίζουν, εξαιτίας συναισθημάτων που έχεις και δε θα έπρεπε να έχεις για ένα τρίτο άτομο, το οποίο επισήμως μάλλον ανήκει στο φιλικό σου κύκλο. Πρόσεχε για τυχόν μπερδέματα – δε λύνονται όλα με καλό προγραμματισμό και διπλά κινητά, το ξέρεις, έτσι;

Υδροχόος

Η κρίση που βιώνεις ως προς τη δημόσια εικόνα σου είναι απίστευτη, Υδροχόε – νιώθεις σα να έχεις αμνησία, κι έχεις ξυπνήσει σε άγνωστο μέρος και χωρίς ταυτότητα. Στην ανεύρεση της ταυτότητάς σου – ή μίας νέας- και γενικά στον καθορισμό νέων κοινωνικών ρόλων και αξιών θα σε βοηθήσουν οι συζητήσεις, ακόμα και οι καυγάδες, με το σύντροφό σου. Μην αφήνεις να πέσει κάτω ούτε λέξη: κάθε του πρόταση και ιδέα, μπορεί να σε φέρνει πιο κοντά σε μία καινούργια, καλύτερη, βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού σου. Ιδανικά, ένα ταξιδάκι για τους δυο σας θα σας ωφελούσε πολλαπλά!

Ιχθείς

Οι στόχοι και οι πόθοι σου είναι σε μετωπική σύγκρουση με μία βαρετή καθημερινότητα που δε σε αφήνει όχι να ανοίξεις τα φτερά σου, μα ούτε καν να γυρίσεις να δεις και να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις καν φτερά. Το σεξ είναι πάντα διέξοδος και λύτρωση, και πιο ανταποδοτικό από ποτέ – κάτι που το φροντίζει προσωπικά η Αφροδίτη από τον 8ο ηλιακό σου οίκο. Επίσης, χειροπιαστή και καθόλου ευκαταφρόνητη είναι και η υλική βοήθεια που σου παρέχει αυτή την εποχή ο σύντροφός σου. Θαυμάσιες είναι οι ημέρες και για κοινά επιχειρηματικά σχέδια και ξεκινήματα!

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdance

Keywords
Τυχαία Θέματα