Σκληρή κόντρα Πρωτόπαπα – Κρανιδιώτη

13:01 4/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Είχε προηγηθεί η δήλωση – προτροπή του στελέχους του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Πρωτόπαπα, να μην βάλει η ΝΔ υποψήφιο στο ευρωψηφοδέλτιο τον Φαήλο Κρανιδιώτη.

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης αποκάλεσε τον Χρήστο Πρωτόπαπα «πασοκάρα, συνδικαλιστή τραπεζικό», που «ξύρισε τη σοσιαλιστική μουστάκα.

Σε

άρθρο του στο antinews αναφέρει:

«Αδέρφια, τον θυμάστε τον Πρωτόπαπα, την πασοκάρα τον συνδικαλιστή τραπεζικό (;), που τον είχαν κι υπουργό ο Σημιταράς ο Κουρδοφάγος κι ο ΓΑΠ Αυτόν ντε, που μετεξελίχθηκε, ξύρισε τη σοσιαλιστική μουστάκα, έβγαλε τα ζιβάγκο και κυκλοφορούσε με κάτι γυαλιστερά κουστουμάκια, σαν τραγουδιστής, την εποχή που χτίζανε τον ουρανοξύστη του χρέους; Ε, λοιπόν, πρώτον, ζει και, δεύτερον, μου την έπεσε το πρωί από τον ΒΗΜΑ FM, λέγοντας, πως πρέπει να απομακρυνθώ από το Ευρωψηφοδέλτιο, γιατί του πέφτω πολύ δεξιός, να ‘ ‘ούμε.

Ο Φ.Κρανιδώτης εξαπέλησε επίθεση κα κατά του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος επίσης κατέταξε των Κρανιδώτη μεταξύ των ακροδεξιών της ΝΔ.

Δείτε τη γράφει:

«Ο άνθρωπος που έχει μονίμως ξινισμένη έκφραση γιατί του βρωμάνε οι ιδέες του ή τον χτυπάνε τα παπούτσια, ο Σκουρλέτης, ωιμέ, αυτός, ντε, του κόμματος των αριστερών εκατομμυριούχων, με είπε «ακροδεξιό».Μπορείς να είσαι δεξιός αλλά πρώτα πρέπει να σε εγκρίνει η Κουμουνδούρου κι η Χαριλάου Τρικούπη, γιατί το έχουμε ξαναπεί, έτσι την θέλουν την Δεξιά. Μουρόχαυλη, ενοχική, φοβική. Σούζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα