Σκαμνί για τον Άκη και άλλα πρόσωπα δείχνει ο εισαγγελέας

Με μία πολυσέλιδη πρόταση, που αριθμεί 340 σελίδες, ο εισαγγελικός λειτουργός εισηγείται να παραπεμφθούν στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για ξέπλυμα μαύρου χρήματος 20 από τους 21 κατηγορούμενους, ενώ αναμένεται και η έκδοση του βουλεύματος από το Συμβούλιο Εφετών τα μέλη του οποίου θα κρίνουν οριστικά και αμετάκλητα την παραπομπή όλων των εμπλεκομένων

προσώπων.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελέας προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη οι: Ακης Τσοχατζόπουλος, Νίκος Ζήγρας, Αστέριος Οικονομίδης, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, Γιώργος Σαχπατζίδης, Ταλίτα Τσεκούρα, Βίκυ Σταμάτη, Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, Αρετή Τσοχατζοπούλου, Αικατερίνη Σταμάτη, Παναγιώτης Σταμάτης, ο εκπρόσωπος της υπεράκτιας εταιρείας Morelia Οράτιος Μελάς, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Torcaso Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Nobilis Νίκος Γεωργουλάκης, ο φερόμενος ως συνιδιοκτήτης της Torcaso Παντελής Ζαχαριάδης, ο πρώην γ.γ, Εξοπλισμών και πρώην στενός συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου Γιάννης Σμπώκος. Επίσης ο εισαγγελικός λειτουργός ζητεί να παραπεμφθούν σε δίκη οι Σπυρίδων Χατζηνικολαου, Γιώργος Κωνσταντάτος, Φωτης Αρβανίτης και Νίκος Καρατζάς.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν την κακουργηματική κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες,στην πρότασή του ο εισαγγελικός λειτουργός υιοθετεί τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα των εισαγγελέων καθώς και τα κατηγορητήρια που συνέταξε σε βάρος των εμπλεκομένων ο ανακριτής κ. Γαβριήλ Μαλλής.

Keywords
Τυχαία Θέματα