Σφραγίζονται τα δύο εισιτήρια για το Άμστερνταμ

13:33 2/5/2013 - Πηγή: Matrix24

Χθες το βράδυ μάθαμε τον ζευγάρι του τελικού του Champions League. Απόψε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, θα μάθουμε το ζευγάρι του τελικού του Europa League. Αν εξαιρέσουμε την Τσέλσι που έχει το μεγάλο προβάδισμα, στο άλλο ζευγάρι όλα είναι ανοιχτά ανάμεσα σε Μπενφίκα και Φενέρμπαχτσε.

Στο πρώτο ματς, οι Τούρκοι νίκησαν 1-0, αφού πρώτα έκαναν… ρεκόρ δοκαριών. Πήραν, όμως, τη νίκη και συνάμα το πλεονέκτημα και πηγαίνουν

στην Πορτογαλία απέναντι στους «αετούς» με στόχο να κάνουν ότι η Γαλατά το 2000 (στο τότε κύπελλο UEFA): να προκριθούν στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στην αντίπερα όχθη, η Μπενφίκα επέστρεψε στην ελίτ του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και ψάχνει να κάνει τη δική της υπέρβαση και να διεκδικήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Στο άλλο ματς, τα είπαμε και πιο πάνω. Η Βασιλεία ήταν η έκπληξη της διοργάνωσης. Κόντρα στην Τσέλσι, όμως, δεν μπόρεσε να σημειώσει ακόμα μία επιτυχία. Οι πρωταθλητές Ευρώπης με γκολ του Λουίζ στις καθυστερήσεις πήραν το διπλό (2-1) και απόψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Άμστερνταμ.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΑΠΟΨΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

22.05 – NOVA: Τσέλσι-Βασιλεία (2-1)

22.05 – ΑΝΤ1: Μπενφίκα-Φενέρμπαχτσε

Keywords
Τυχαία Θέματα