Σε παλιά λημέρια ο Μουρίνιο

Με την Τσέλσι κατέκτησε σχεδόν τα πάντα. Εκτός από το Champions League. Ο Ζοζέ Μουρίνιο, περί ου ο λόγος, ίσως θέλει να επιστρέψει για να ολοκληρώσει τούτη την αποστολή, να ικανοποιήσει το απωθημένο του.

Κάτι επίσημο δεν υπάρχει, αλλά φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Πορτογάλο προπονητή να ετοιμάζεται για το Λονδίνο και το «Στάμφορντ Μπριτζ» μόλις ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά. Ο Μουρίνιο

έχει αφήσει να εννοηθεί πως τούτη η χρονιά είναι η τελευταία του στη Ρεάλ Μαδρίτης και το γεγονός πως πρόσφατα είπε δημοσίως την επιθυμία του να επιστρέψει σε παλιά λημέρια, έχουν φουντώσει τα σενάρια για την Τσέλσι.

Πριν δυο μέρες πάντως ο Ρουί Σα Λεμός, προπονητής των ακαδημιών της Πόρτο που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Μουρίνιο, ανέβασε μια φωτογραφία από το «Stamford Bridge» στο twitter, γράφοντας: «Δεν μαντεύω αλλά σας λέω τα νέα. Αυτό θα είναι το σπίτι του Μουρίνιο, την επόμενη χρονιά».

Ουδείς βγήκε να τον διαψεύσει πόσο μάλλον ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του σίριαλ, ο Ζοζέ Μουρίνιο. Το σίγουρο είναι πως το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα θερμό, αφού αν ο «special one» αποχωρήσει από τη Μαδρίτη, πολλές θα είναι οι ομάδες που θα ενδιαφερθούν να τον αποκτήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα