Σε Ολλανδία και Γαλλία το ενδιαφέρον

07:21 3/4/2014 - Πηγή: Matrix24

Στην Πορτογαλία, η Πόρτο τα πηγαίνει άσχημα στο εγχώριο πρωτάθλημα και ουσιαστικά έχει χάσει τον τίτλο, αλλά στο Europa League έχει κάθε δικαίωμα να ελπίζει ειδικά μετά την πρόκριση επί της Νάπολι τον προηγούμενο γύρο. Το ματς με την Σεβίλλη παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον, αφού η ισπανική ομάδα παραμένει πάντα επικίνδυνη.

Στην Ολλανδία, η Άλκμααρ είναι η... σταχτοπούτα της διοργάνωσης, αλλά απέναντι στη Μπενφίκα φαίνεται το αουτσάιντερ. Η πορτογαλική ομάδα που στους «32» άφησε εκτός

τον ΠΑΟΚ -προερχόμενη από το Champions League και τις δύο αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό- είναι από τα πιο σταθερά σύνολα σε Πορτογαλία και Ευρώπη.

Στην Ελβετία, η Βασιλεία υποδέχεται τη Βαλένθια, ίσως στην πιο ανοιχτή αναμέτρηση της προημιτελικής φάσης, αφού πρόκειται για ισοδύναμο -βάσει εικόνας- ζευγάρι.

Στη Γαλλία, τέλος, η Λιόν θεωρείται αουτσάιντερ κόντρα στη Γιουβέντους, η οποία φαντάζει το μεγάλο φαβορί για την κούπα. Μπορεί να προέρχεται από την ήττα στην έδρα της Νάπολι την περασμένη Κυριακή, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν έχει την ικανότητα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει στην έδρα της Λιόν.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

22:05 Άλκμααρ-Μπενφίκα
22:05 Βασιλεία-Βαλένθια
22:05 Πόρτο-Σεβίλλη
22:05 Λιόν-Γιουβέντους

Keywords
Τυχαία Θέματα