ΣΔΟΕ: ΤΑ ONOMATA 54.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

20:50 5/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Το ΣΔΟΕ κατέχει cd, το οποίο περιέχει 54.000 ονόματα με εμβάσματα συνολικά άνω των 20 δισ. ευρώ στο εξωτερικό. Αυτά τα στοιχεία προέκυψαν από συνάντηση της ΔΗΜΑΡ με τον Ειδικό Γραμματέα του κ. Στ. Στασινόπουλο.

Στη συνάντηση, που διήρκησε δύο ώρες, συμμετείχαν ο νέος Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, Στέλιος Στασινόπουλος και τα διευθυντικά στελέχη, Ν. Λέκκας και Θ. Φλωράτος

και αντιπροσωπεία της Δημοκρατικής Αριστεράς, αποτελούμενη από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Νίκο Τσούκαλη, τον βουλευτή Ηρακλείου, Γιάννη Μιχελογιαννάκη και τον Σάκη Παπαθανασίου, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ. Από το ΣΔΟΕ

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ, συζητήθηκαν λεπτομερώς «όλες οι παράμετροι που διαχρονικά εξέθρεψαν τη γάγγραινα της φοροδιαφυγής και την καταλήστευση του δημόσιου πλούτου από ιδιωτικά και όχι μόνο συμφέροντα που εξέθρεψε το πελατειακό σύστημα».

Τονίζεται ακόμη ότι «τα στελέχη του ΣΔΟΕ εξέφρασαν τη δυσφορία τους για την απροθυμία της Τράπεζας της Ελλάδος και των ελληνικών τραπεζών να ανταποκριθούν έγκαιρα στα αιτήματα του ΣΔΟΕ, προβάλλοντας, όπως είπαν, αδικαιολόγητα προσκόμματα».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης εθίγησαν τα σοβαρότατα ζητήματα φοροδιαφυγής, όπως το λαθρεμπόριο καυσίμων, τσιγάρων, αλκοολούχων ποτών και άλλων προϊόντων, εξωχώριων εταιρειών (Offshore), σκαφών αναψυχής, επιστροφής ΦΠΑ στους αγρότες.

Keywords
Αναζητήσεις
54000 ελληνες εβγαλαν λεφτα μετα το μνημονιο
Τυχαία Θέματα