Σχορτσανίτης: Τα άκουσα από τη γυναίκα μου!

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε για το περιστατικό με τον οπαδό στο παιχνίδι της Μακάμπι με τη Χάποελ και αποκάλυψε ότι η σύζυγός του έγινε έξαλλη με τη συμπεριφορά του!

Αναλυτικά:

Για το περιστατικό με τον οπαδό που τον έβρισε, είπε: «Δεν ήθελα να μιλήσω με τη σύζυγο μου για το συμβάν, γιατί ήταν πολύ ευαίσθητη η κατάσταση. Δεν ήθελα να της πω τι μου φώναζε αυτός ο τύπος. Παρ' όλα αυτά, είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος, αυτός που πάντα ήταν στο πλευρό μου. Τι είχε να μου πει; Man, ήταν πολύ εκνευρισμένη! Δεν μπορούσε να καταλάβει πώς βρέθηκα σε αυτήν την κατάσταση

και έτρεξα προς τις εξέδρες, για να κυνηγήσω τον οπαδό. Γνώριζε ότι δεν συνηθίζω σε τέτοιες συμπεριφορές, ό,τι και αν ακούω. Αλλά ήθελε πραγματικά να μάθει τι μου είπε αυτός ο άνθρωπος. Όταν της είπα η συμπεριφορά της δεν άλλαξε, παρέμεινε έξαλλη και μου έλεγε ότι δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι».

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση που είχε από τους συμπαίκτες του, είπε: «Δεν σε έχουμε δει ποτέ να πηδάς για ριμπάουντ, με την ενέργεια και τη θέληση που είχες, όταν πέρασες πάνω από τις διαφημιστικές πινακίδες. Ποτέ δεν σε είδαμε να τρέχεις τόσο γρήγορα, να είσαι τόσο αθλητικός, μου είπαν. Γενικά, με στήριξαν και νιώθω πολύ χαρούμενος για αυτό. Μετά, δέχθηκα άπειρες κλήσεις από την Ελλάδα, από αριθμούς που δεν είχα υπ' όψιν μου. Μου έστελναν και μηνύματα, ζητώντας μου να τους απαντήσω».

Για την τιμωρία που θα του επιβληθεί, είπε: «Ανησυχώ πολύ για την τιμωρία, γιατί δεν θα είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα στην εθνική λίγκα. Ενδεχομένως να χάσω και τους τελικούς. Έως το τέλος της σειράς με την Αρμάνι, θα ξέρω το μέλλον μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα