«ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΛΟΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ!»

11:40 9/9/2012 - Πηγή: Matrix24

Οχι πως μάσαγε ποτέ τα λόγια του. Αυτή τη φορά όμως, δε διστάζει να χαρακτηρίσει «κομματόσκυλα», ορισμένους από τους πρωτοκλασάτους υπουργούς της κυβέρνησης. 

Ο λόγος για το Γιάννη Μπουτάρη και τη χειμαρρώδη συνέντευξη που παραχώρησε στα «Νέα». Από την μια παραδέχεται πως ο Αντώνης Σαμαράς αποδεικνύεται καλύτερος πρωθυπουργός απ’ ό,τι περίμενε -αν και «χαμένος στο διάστημα», όπως χαρακτηριστικά λέει. Από την άλλη όμως χαρακτηρίζει «τραγικούς» κάποιους υπουργούς της κυβέρνησης. «Επρεπε να βάλει υπουργούς που ξέρουν

την κοινωνία και την αγορά, όχι κομματόσκυλα», αναφέρει.

Σπεύδει πάντως να διευκρινίσει ότι ο ίδιος δεν ανήκει σε κανένα κόμμα και εύχεται να πετύχει η τρικομματική κυβέρνηση, ενώ επαναλαμβάνει την πρότασή του να απαγορευτεί η Χρυσή Αυγή και τονίζει την ανάγκη να αλλάξει ριζικά το ΠΑΣΟΚ.

Βγάζει αρκετό γέλιο, τέλος, η αναφορά του στο μεγάλο του πάθος, τα κρασιά που παράγει: «Με το κτήμα ασχολούμαι, είναι πολύ κοντά. Καμιά φορά λέω «έχω μια δουλειά» και πετάγομαι. Αλλος νομίζει ότι είμαι με γκόμενα, άλλος ότι έχω κανένα πολιτικό ραντεβού και εγώ πάω να δοκιμάσω πέντε κρασάκια να χαζέψω λιγάκι και αυτό με τρέφει».

Keywords
Τυχαία Θέματα