Σ. ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ: «Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ»

Αυτό ήταν το πρώτο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters.

Απομονώνοντας την δήλωσή του «δεν είναι ώρα να προκαλέσουμε με τεχνητό τρόπο την πτώση της κυβέρνησης, αλλά είναι ώρα να αντισταθούμε σε αυτή την πολιτική», ο Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ ότι «ζει σε άλλο πλανήτη και του ευχόμαστε να προσγειωθεί στην πραγματικότητα».

Προηγουμένως,

ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε: «Ο κ. Τσίπρας κατέβηκε στις τελευταίες εκλογές με το δόγμα «το ευρώ δεν είναι φετίχ». Έφτασε, αργότερα, στο σημείο να ευχηθεί στη Βουλή «να γίνει η Ελλάδα Αργεντινή». Ύστερα, μαζί με τον πολιτικό του μέντορα Αλέκο Αλαβάνο επεξεργάζονται σχέδιο εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, επιμένοντας στην επικίνδυνη στρατηγική των συνιστωσών του, που θα οδηγήσει τη χώρα στην εξαθλίωση και τους Έλληνες στο περιθώριο της Ευρώπης. Σήμερα δηλώνει ότι δεν θέλει να προκαλέσει την πτώση της κυβέρνησης».

Στον σχολιασμό του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογραμμίζει: «Τα διάφορα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης, που καταδέχονται ακόμη να συνομιλούν μαζί του, του τραβάνε το αυτί αναγκάζοντάς τον να ανασκουμπωθεί για τις κατά καιρούς δηλώσεις του».

Keywords
Τυχαία Θέματα